Daha önce okuduğum makalelerde hep bir makalede en fazla 2-4 adet h2 etiketi kullanılmalıdır vs. tarzında şeyler okumuştum ama bugün ingilizce niche bir siteye denk geldim kendi anahtar kelimesinde ve yine bir çok kelimede ilk sırada çıkan bir siteden bahsediyorum.
Yazılarında çok görsel kullanıyor ve her görselden önce h2 etiketi ile başlık atmış nerden bakarsanız bakın bir yazısında en az 20 adet h2 etiketi kullanıyor. 125 adet kullandığı yazılarda gördüm.
Şimdi bu sitenin yaptığı mı doğru? Yoksa bizim hep ağızdan ağıza dolaşan en fazla 2 adet h2 etiketi daha fazlası olmaz söylentilerimiz mi doğru?
Bizim bildiğimiz doğruysa bu adam niye kendi anahtar kelimesinde birinci sırada? Bahsettiğim sitenin aylık 1 milyona yakın ziyaretçi kitlesi var. Seocu arkadaşları konuya davet ediyorum. Bizi aydınlatırlarsa sevinirim. :D
Edit: Sadece bu bahsettiğim site değil başka bir sitede aynı konuda yine o da hep h3 etiketi kullanmış. Eğer bi zararı yoksa ben de o şekilde kullanacağımda o yüzden soruyorum. :)