-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
iş bank ve akbank iyidir
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
iş bankası : atmlerinin çok olması ve en önemlisi de mobil uygulama sayesinde bir çok işlemi çok rahat bir şekilde cepten yapabilmek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ziraat ve Halk Okul için bu ikisi gerekiyodu ondan yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Gazeteci, Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapıkredi'nin cebe havale olayını çok seviyorum internetten gönderirsen 1 TL, İphone uygulamasından gönderirsen Masraf almıyor. En az 10 TL ve katları gönderebiliyorsunuz.
Bankasyayı da kullanmamın sebebi bim, a101 gibi marketler de daha pratik ve ekstra puanlar,
sabri99
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
garantı kullanıyorum cok ucret kesmesıne ragmen cepbank ve havale ıslemlerı cok pratik.genelde cebe havele ve cep bank kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi İsteği ile İşsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim yazmam gerekirse:
İş Bankası: Üniversite öğrencisine işte üniversiteli kartını vermesinden dolayı kullanmaya başladım. 10 gün falan sonra kredi kartım gelicek :D
Ziraat Bankası: Devlet bankası olduğu için kullanıyorum ve ilk banka hesabımı bu bankadan açtım güzel fazla para çekmiyolar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Seçenekte enpara.com yok ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ben özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum,
şirkette garanti bankası ve denir bank hesabını kullanıyorum,inter bankacılığı kullanım şekli olarak garanti kullanım çok kolaydır,fakat havale ve eft ücretlerinin yanında almış oldukları hesap işletim ücreti ve dolar hesabına gelen paradan bile komisyon almalarını doğru bulmuyorum, denizbank hesabında ise kullanımında çok fazla detaylı olması gerekmez menü içerisinde menü açılmaktadır.
Akbank ise şahsi olarak kredi kartı ve fatura ödeme yaptığım hesabımdır. Akbank kullanım açıdan kolay bir kullanıma sahiptir,
yapı kredi bankası ile konut kredi kullanmaktayım,inter bankacılığı gayet açık ve net kullanıma sahiptir.
Teb bankası eşimin maaş hesabı kullandığı bir bankadır, teb bankasında çok detaylı menü içinde menü açılmaktadır,ilk defa internet bankacılığı kullanan için zor ve anlaşılmaz bu konuda gerekli çalışma yapılıp daha kullanışlı hale getirilebilir,menüler tam sayfa şeklinde değili yan tarafta veya üst tarafta sıralı açılmalıdır
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Polis
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maaşımı aldığım için diğer işlemlerimde de vakıfbankı tercih ediyorum, internet bankacılığı mobil uygulamaları diğerlerine nazaran zayıf olsa da bana sağlamış olduğu ücretsiz havale, eft gibi özellikleriyle şimdilik memnunum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Finansbank kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum...