-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ultrasurf diyorum başka birşey demiyorum :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yasa acıklandı da programı ne zaman cıktı daha yasa cıkmadı neyi kapsadıgı mechul degilmi yada varda benim mi haberim yok :) bilgilendirir misiniz arkadaslar
Sayrim.com !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
absolot35 adlı üyeden alıntı
yasa acıklandı da programı ne zaman cıktı daha yasa cıkmadı neyi kapsadıgı mechul degilmi yada varda benim mi haberim yok :) bilgilendirir misiniz arkadaslar
ip gizleme Programları Yıllar yıllar önce vardı . Mesela benim bahsettiğim ultrasurf ile 2008'de tanıştım ben.
Yasaya gelince şu an Cumhurbaşkanının onayına gönderildi. Onaylanması durumunda tıpkı TTNET ve microsoftun aile koruması genelleşecek ve adult, warez gibi içeriği olan siteler ile Kişilik haklarının ihlal edildiği herhangi bir websitesi
sayfası erişime kapatılıyor ( Tüm site değil. Sadece O içeriğin bulundugu sayfa ). Benim bilgim bu yönde.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi sadece var sayımlar var yani şöyle degil kişi ve kişilerin sahıslarına yapılmıs olan saldırılar karalamalarla ilgili degil warez ve adult siteleri de mi kapsıyor bu sistem
Sayrim.com !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben tor browser kullanıyorum buna ek olarak da aldığımhaberlere göre Google bu konu üzerinde Uproxy eklentisini geliştiriyormuş Google yaparsa sorun kalmaz :)
Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?