90 ların en iyi bankalarından biriydi yapı kredi , şu an içinde esnafa destek anlamında çok çok iyi şeyler yaptıklarını duyuyorum ( şubeden şubeye farkedermi bilmiyorum yalovada çok iyiler ) . Kimsenin kredi vermediği yeni dükkan açan bi esnafın bütün eksiklerini tamamlamışlar + nakit ihtiyacınız da olur diye ayrıca bir miktar daha kredi açmışlar çok çok iyi limitli bi kredi kartı vermişler. Adam 3-4 ayda para kazanır hale geldi yapı kredi sayesinde. Gece gündüz dua ediyor .
İş yeri için kredi düşünenler almakta zorlananlar falan varsa mutlaka uğramaları gereken bankalardan biri .
Tabi ödeme şartları falan devlet bankaları kadar iyi olamazdır herhalde ama devlet bankasından da kredi çekene kadar insanın göbeğini çatlatırlar
İş yeri için kredi düşünenler almakta zorlananlar falan varsa mutlaka uğramaları gereken bankalardan biri .
Tabi ödeme şartları falan devlet bankaları kadar iyi olamazdır herhalde ama devlet bankasından da kredi çekene kadar insanın göbeğini çatlatırlar
Katılıyorum kredi'ler çok iyi. ben İstanbul Çanakkale ve Edirnedeki şubelerle işim oldu çok memnun kaldım zaten telefon desteği beni mutlu ediyor. Gerçi kredi hiç çekmedim ama eğer kredi çekmem gerekirse Yapı Kredi haricinde başka bir yerden çekeceğimide düşünmüyorum