lostyazilim
tr.link

Hiti az olan yeni siteler:Buraya!

22 Mesajlar 2.657 Okunma
acebozum
tr.link

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
mesela 10 tane site sisteme kayıtlı. bot google analytics den sitelerin ortalama hit bilgilerini çekecek. 3 site 50 hit, 5 site 100hit 2 sitede 500hit alsın. sistem işte 0-50 arası olanlar arasında banner olarak değişim yapar. site hiti arttıkça üst kademeye çıkar ve kendi gibi yüksek hitli sitelerde reklam gösterir.

fikir güzel ama bazı şeyler var. mesela bazı uyanıklar hit programıyla sahte hit çekip üst kademeye çıkabilir. ikinci mevzu yüksek hitli siteler bu sisteme katılmaz. parayla reklam almak varken böyle şeylerle niye uğraşsınlar. üçüncü önemli nokta ise banner reklam olsa bile bunun geri dönüşü çok az oluyor. mesela benim günlük 100 hitim olsun ben en fazla bannere 2 hit gönderirim tıklama oranlarından dolayı. bu ise memnuniyetsizlik oluşturur.

kısaca, fikir olarak güzel ama uygulamada istenen sonucu vereceğini düşünmüyorum.

googleasistan
webimgo

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

pm le görüşelim hocam ayrıntıları

Ek Olarak:

stroncow adlı üyeden alıntı

İçerik kaliteli olursa ben de varım.

pm attım hocam.haber bekliyorum

Ek Olarak:

pm attım hocam

Ek Olarak:

pm attım hocam

Ek Olarak:

Bipleo adlı üyeden alıntı

Kambersiz düğün olmaz site çok hit istediğim kadar yok... Oluştur bende varım.

pm gönderildi hocam...

Ek Olarak:

pm attım hocam .ilgilenirseniz bakalım.

Ek Olarak:

Tetsu adlı üyeden alıntı

Böyle bişey için çok sağlam bi sistem oluşturulmalı. Mesela 1 aylık bir blog en fazla 2 aylık bloga reklam verebilmeli. Bu şekilde benim sitem daha iyi gibi sorunlar oluşmaz. Ama sorun şu ki hiti olmayan bir siteyle reklam değişimi yapsanız elinize geçer ki? Hiti olanlar ise para ister. O yüzden plan boş. :D

seninki de bir fikir tabi.yalnız olayı o kdar büyütme ya.sadece adam diyecek ki burada şöyle bir blog var işte linki ya da site de bir yere linkini koyacak diğerinin... yok sistemler yok reklamlar yok ayda şu kadar...:D

Ek Olarak:

yakupqqq adlı üyeden alıntı

mesela 10 tane site sisteme kayıtlı. bot google analytics den sitelerin ortalama hit bilgilerini çekecek. 3 site 50 hit, 5 site 100hit 2 sitede 500hit alsın. sistem işte 0-50 arası olanlar arasında banner olarak değişim yapar. site hiti arttıkça üst kademeye çıkar ve kendi gibi yüksek hitli sitelerde reklam gösterir.

fikir güzel ama bazı şeyler var. mesela bazı uyanıklar hit programıyla sahte hit çekip üst kademeye çıkabilir. ikinci mevzu yüksek hitli siteler bu sisteme katılmaz. parayla reklam almak varken böyle şeylerle niye uğraşsınlar. üçüncü önemli nokta ise banner reklam olsa bile bunun geri dönüşü çok az oluyor. mesela benim günlük 100 hitim olsun ben en fazla bannere 2 hit gönderirim tıklama oranlarından dolayı. bu ise memnuniyetsizlik oluşturur.

kısaca, fikir olarak güzel ama uygulamada istenen sonucu vereceğini düşünmüyorum.

dediğin gibi hocam fikir sadece.zaten hiti az olanlaraydı sözüm.tavsiye siteler başlığı adı altında sadece link de verilebilir.:cool:

herseyiblogluyorum.blogspot.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al