Türkiye fiyatı çok pahalı yabancı ülkelerde daha ucuz.
SunTeknoSistem adlı üyeden alıntı
Apple'dan tiksiniyorum ama büyük bir Steve Jobs hayranıyım . Bana kalırsa S7 Edge alın , Android mükemmel şeylerin mümkün olduğu yerdir. İos ise sizi kısıtlıyor . Özgürlüğün tadına varıpta bırakamayanlara selam olsun
Bir yandan ak derken bir yandan kara diyorsun. Steven Paula Jobs'u seviyorum diyorsun appleyi sevmiyom diyorsun. Android candır diyorsun ama samsung da candır diyorsun. Vaktinde nexus da kullandım andoridin insanlar arasında sizi kısıtlamıyor denildiği şey komple yalan ne kadar açık kaynaklı olsa da her şeyin bir sınırı var.
MeMo adlı üyeden alıntı
Bende Android(Samsung) kullanıyorum bir daha almam samsung ve ya android bir cihaz,5 yıldır hayalimde iphone almak var ama daha alamadım. Android 2 gb ram veriyorsa 1gbsı android sisteme gidiyor. İphone candır
:P
Bu yalan bir şey. Komple uydurma kurgu...
Fikir almak amacı ile iphone 7 almak ile almamak arasında küçük bir kararsızlık yaşıyorum.
Barun adlı üyeden alıntı
şuan bende 6 plus kullanıyorum ama 7 için kararsızım kullanamam diye 7 plus alacağım direk elime aldığım telefonlar çok küçük geliyor ve 6 bile oyuncak gibi duruyor çevremde de plus kullanan insanlar 6 ile değiştirdiklerinde fazla kullanmadan 6 plus a döndüler bence iyi düşün
Bana da tam tersi olarak geliyo plus çok büyük :P Bir düşüneyim belki plus alırım hiç değilse bir değişiklik olur...