lostyazilim

İphone 7

13 Mesajlar 2.378 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
maddi sıkıntın yoksa ne amaç ile soruyorsun ki?İphone den daha pahalı telefon mu varda soruyorsun

wmaraci
reklam

Barun Barun 1910 Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Radyasyon
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1639
  • Beğeniler 157 / 233
  • Ticaret 8, (%100)

TheDrayS adlı üyeden alıntı

Samsungun telefonları çöp. Samsung tercihim değil. Alırsam android nexus alırım.

İphone 6 plus kullandım o zamandan bu yana ekran çok büyük geliyo cebime fln koyarken sıkıntılar çekiyordum. O yüzden bir alt kademeye düşürdüm.

Normalde de kulklık olarak airpods kullandığım için applenin yeni lightning li kulaklıkları çok sorun teşkil etmiyor.

Yorumlarınız için teşekkürler :P

şuan bende 6 plus kullanıyorum ama 7 için kararsızım kullanamam diye 7 plus alacağım direk elime aldığım telefonlar çok küçük geliyor ve 6 bile oyuncak gibi duruyor çevremde de plus kullanan insanlar 6 ile değiştirdiklerinde fazla kullanmadan 6 plus a döndüler bence iyi düşün

TheDrayS TheDrayS Mantıklı düşün, imkansızı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 13 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

siyahsut adlı üyeden alıntı

Yorumlari okuyorumda insanlar gercekten cikdirmis bir telefona 4.500 tl vermek cilginlik akil kari degil

Türkiye fiyatı çok pahalı yabancı ülkelerde daha ucuz.

SunTeknoSistem adlı üyeden alıntı

Apple'dan tiksiniyorum ama büyük bir Steve Jobs hayranıyım . Bana kalırsa S7 Edge alın , Android mükemmel şeylerin mümkün olduğu yerdir. İos ise sizi kısıtlıyor . Özgürlüğün tadına varıpta bırakamayanlara selam olsun

Bir yandan ak derken bir yandan kara diyorsun. Steven Paula Jobs'u seviyorum diyorsun appleyi sevmiyom diyorsun. Android candır diyorsun ama samsung da candır diyorsun. Vaktinde nexus da kullandım andoridin insanlar arasında sizi kısıtlamıyor denildiği şey komple yalan ne kadar açık kaynaklı olsa da her şeyin bir sınırı var.

MeMo adlı üyeden alıntı

Bende Android(Samsung) kullanıyorum bir daha almam samsung ve ya android bir cihaz,5 yıldır hayalimde iphone almak var ama daha alamadım. Android 2 gb ram veriyorsa 1gbsı android sisteme gidiyor. İphone candır

:P

Bu yalan bir şey. Komple uydurma kurgu...

HeroTürk adlı üyeden alıntı

maddi sıkıntın yoksa ne amaç ile soruyorsun ki?İphone den daha pahalı telefon mu varda soruyorsun

Fikir almak amacı ile iphone 7 almak ile almamak arasında küçük bir kararsızlık yaşıyorum.

Barun adlı üyeden alıntı

şuan bende 6 plus kullanıyorum ama 7 için kararsızım kullanamam diye 7 plus alacağım direk elime aldığım telefonlar çok küçük geliyor ve 6 bile oyuncak gibi duruyor çevremde de plus kullanan insanlar 6 ile değiştirdiklerinde fazla kullanmadan 6 plus a döndüler bence iyi düşün

Bana da tam tersi olarak geliyo plus çok büyük :P Bir düşüneyim belki plus alırım hiç değilse bir değişiklik olur...

Mantıklı düşün, imkansızı iste.
wmaraci
Konuyu toplam 9 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 9 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al