lostyazilim

İşbank Beni Delirtti

23 Mesajlar 3.125 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)
Geçen sene bu zamanlar İş'te üniversiteli denilen lanet olasıca kredi kartını aldım. Bunun yanında bir de bana hesap açtılar ve bu hesaptan öğrencilik hayatım boyunca hesap işletim ücreti almayacaklarını beyan ettiler. Seçimlerden bir hafta önce hesabımda bulunan 30 TL hesap işletim ücreti adı altında kesildi, bunu takiben yaklaşık üç hafta önce 22.75 TL daha para kesildi. Bunlarda birinci dönem yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, bana en yakın şubeye öğrenci belgesiyle gitmem gerektiği söylendi. Geçen sene hesabı Erciyes üniversitesinde okurken açmışlardı fakat ben şu an Tokat Gop'ta okuyorum. Dolayısıyla buradan banka çalışanı ile bir dilekçe yazdık ve bunun üzerinden iki hafta geçmesine rağmen para hala iade edilmedi. Bunu da geçtim hesabımda kalan son 54 liranın da bugün ikinci dönem hesap işletim ücreti adı altında kesildiğini gördüm. Çıldırmak üzereyim, kesin sonuç almam için ne yapmam gerekiyor, daha önce başına aynısı gelen biri cevap verirse sevinirim. Öğrenci olmama rağmen 110 lira param alındı.

I Love Yandex Money
wmaraci
reklam

SwoRd SwoRd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektronik ve Haberleşme Mühen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 35 / 30
  • Ticaret 21, (%100)
Banada oldu dilekçeyi yazdıktan sonra ücreti iade etmişlerdi 1-2 hafta içinde.

www.wipkadin.com

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

SwoRd adlı üyeden alıntı

Banada oldu dilekçeyi yazdıktan sonra ücreti iade etmişlerdi 1-2 hafta içinde.

Doğrudan hesap açılan şubeye mi vermiştiniz acaba ?

I Love Yandex Money

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Öğrenci belgenizi ilgili şubeye vermeniz gerekiyor sanırsam hocam bende hesap açtırdıktan sonra istemişlerdi çünkü getirin hesap işletim ücreti vermeyin demişlerdi.

wmaraci
wmaraci

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Aynı sorunu bende yaşadım ve yaşadıktan sonra hesabımı kapattırdım. EnPara ile çalışıyorum en azından sorun yaşamıyorum.
Fahrenheit Karsavarx

kişi bu mesajı beğendi.

SwoRd SwoRd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektronik ve Haberleşme Mühen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 35 / 30
  • Ticaret 21, (%100)
Farklı bir şubeden öğrenci belgemi ve yazdığım dilekçeyi hesap açtırdığım şubeye fax yoluyla iletmişlerdi.Açtırdığım şube ile dilekçeyi yazdığım şube arasında il değil ülke farkı vardı :)
Makalepaneli

kişi bu mesajı beğendi.

www.wipkadin.com

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

AnılZengin adlı üyeden alıntı

Öğrenci belgenizi ilgili şubeye vermeniz gerekiyor sanırsam hocam bende hesap açtırdıktan sonra istemişlerdi çünkü getirin hesap işletim ücreti vermeyin demişlerdi.

Ancak ayın 17 sinde memlekette olabilirim. Umarım geçen seneyi veremeyiz gibi birşey demezler.

Heuristic adlı üyeden alıntı

Aynı sorunu bende yaşadım ve yaşadıktan sonra hesabımı kapattırdım. EnPara ile çalışıyorum en azından sorun yaşamıyorum.

Paranızı alabildiniz mi acaba? Ben de paramı alayim kapattıracağım zaten, TEB ve Kuveytturk fazla bile

I Love Yandex Money

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
Dilekçe verirsen geri öderler ama ilerde de böyle bir durumla tekrar karşılaşırmısın bilemem. Enpara hesaplardan ücret kesmiyor, kredi kartı için de Garanti Bankasının Bonus Flexi kartı yıllık kesinti vs. gibi birşeyi yok. Gerçi şimdi her bakada yıllık ödemesi olmayan kart mevcut.

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
@Makalepaneli İş bankası geri ödeme veya iade konusunda biraz hassas. Hesabımdan iznim ve haberim olmadan 800 TL'lik bir çekim oldu internet üzerinden. İtirazımı ettikten sonra halloldu ve banka ödemeyi yaptı bana siz zaten öğrenci belgenizi verdikten sonra çekilen paralar da hesabınıza iade edilir.

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

mts adlı üyeden alıntı

Dilekçe verirsen geri öderler ama ilerde de böyle bir durumla tekrar karşılaşırmısın bilemem. Enpara hesaplardan ücret kesmiyor, kredi kartı için de Garanti Bankasının Bonus Flexi kartı yıllık kesinti vs. gibi birşeyi yok. Gerçi şimdi her bakada yıllık ödemesi olmayan kart mevcut.

Kredi kartını da hesabı da kapatacağım, hep böyle oluyormuş her sene birkaç yerde okudum.
Enpara rakipsiz ama bi alamadık

AnılZengin adlı üyeden alıntı

@Makalepaneli İş bankası geri ödeme veya iade konusunda biraz hassas. Hesabımdan iznim ve haberim olmadan 800 TL'lik bir çekim oldu internet üzerinden. İtirazımı ettikten sonra halloldu ve banka ödemeyi yaptı bana siz zaten öğrenci belgenizi verdikten sonra çekilen paralar da hesabınıza iade edilir.

Galiba iş başa düştü memlekete gidince şubeye bir gideyim

I Love Yandex Money
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al