-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Geçen sene bu zamanlar İş'te üniversiteli denilen lanet olasıca kredi kartını aldım. Bunun yanında bir de bana hesap açtılar ve bu hesaptan öğrencilik hayatım boyunca hesap işletim ücreti almayacaklarını beyan ettiler. Seçimlerden bir hafta önce hesabımda bulunan 30 TL hesap işletim ücreti adı altında kesildi, bunu takiben yaklaşık üç hafta önce 22.75 TL daha para kesildi. Bunlarda birinci dönem yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, bana en yakın şubeye öğrenci belgesiyle gitmem gerektiği söylendi. Geçen sene hesabı Erciyes üniversitesinde okurken açmışlardı fakat ben şu an Tokat Gop'ta okuyorum. Dolayısıyla buradan banka çalışanı ile bir dilekçe yazdık ve bunun üzerinden iki hafta geçmesine rağmen para hala iade edilmedi. Bunu da geçtim hesabımda kalan son 54 liranın da bugün ikinci dönem hesap işletim ücreti adı altında kesildiğini gördüm. Çıldırmak üzereyim, kesin sonuç almam için ne yapmam gerekiyor, daha önce başına aynısı gelen biri cevap verirse sevinirim. Öğrenci olmama rağmen 110 lira param alındı.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Banada oldu dilekçeyi yazdıktan sonra ücreti iade etmişlerdi 1-2 hafta içinde.
www.wipkadin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Öğrenci belgenizi ilgili şubeye vermeniz gerekiyor sanırsam hocam bende hesap açtırdıktan sonra istemişlerdi çünkü getirin hesap işletim ücreti vermeyin demişlerdi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Aynı sorunu bende yaşadım ve yaşadıktan sonra hesabımı kapattırdım. EnPara ile çalışıyorum en azından sorun yaşamıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Farklı bir şubeden öğrenci belgemi ve yazdığım dilekçeyi hesap açtırdığım şubeye fax yoluyla iletmişlerdi.Açtırdığım şube ile dilekçeyi yazdığım şube arasında il değil ülke farkı vardı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.wipkadin.com
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Dilekçe verirsen geri öderler ama ilerde de böyle bir durumla tekrar karşılaşırmısın bilemem. Enpara hesaplardan ücret kesmiyor, kredi kartı için de Garanti Bankasının Bonus Flexi kartı yıllık kesinti vs. gibi birşeyi yok. Gerçi şimdi her bakada yıllık ödemesi olmayan kart mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
@Makalepaneli İş bankası geri ödeme veya iade konusunda biraz hassas. Hesabımdan iznim ve haberim olmadan 800 TL'lik bir çekim oldu internet üzerinden. İtirazımı ettikten sonra halloldu ve banka ödemeyi yaptı bana siz zaten öğrenci belgenizi verdikten sonra çekilen paralar da hesabınıza iade edilir.