Geçen sene bu zamanlar İş'te üniversiteli denilen lanet olasıca kredi kartını aldım. Bunun yanında bir de bana hesap açtılar ve bu hesaptan öğrencilik hayatım boyunca hesap işletim ücreti almayacaklarını beyan ettiler. Seçimlerden bir hafta önce hesabımda bulunan 30 TL hesap işletim ücreti adı altında kesildi, bunu takiben yaklaşık üç hafta önce 22.75 TL daha para kesildi. Bunlarda birinci dönem yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, bana en yakın şubeye öğrenci belgesiyle gitmem gerektiği söylendi. Geçen sene hesabı Erciyes üniversitesinde okurken açmışlardı fakat ben şu an Tokat Gop'ta okuyorum. Dolayısıyla buradan banka çalışanı ile bir dilekçe yazdık ve bunun üzerinden iki hafta geçmesine rağmen para hala iade edilmedi. Bunu da geçtim hesabımda kalan son 54 liranın da bugün ikinci dönem hesap işletim ücreti adı altında kesildiğini gördüm. Çıldırmak üzereyim, kesin sonuç almam için ne yapmam gerekiyor, daha önce başına aynısı gelen biri cevap verirse sevinirim. Öğrenci olmama rağmen 110 lira param alındı.