Ben bir şey anlamadım :)
18 yaşında ve büyük olan PayPal Nakit Kart sahipleri, kartlarını kullanıma açarken bir PayPal hesabı açarak otomatik olarak kartlarını PayPal hesaplarına ekleyerek süreci tamamlarlar. Kart kullanıma açıldıktan sonra dilediğin gibi kartını PayPal ödemelerinde kullanabilirsin.
18 yaşından genç olan kullanıcılarımız, 18 yaşına bastıkları gün kartlarına ek hizmet olarak bir PayPal hesabı açarlar. Sizler için bu deneyimi kolaylaştırdık. 18 yaşına bastıktan sonra ilk Online Hizmetlere girişinizde otomatik olarak PayPal hesap açılımına yönlendiriliyor olacak ve kartınızı hemen açtığınız PayPal hesabına bağlıyor olabileceksiniz.
----------------------------------------------------------------------
PayPal Nakit kart bakiyen ile PayPal hesap bakiyen ortak/aynı değildir:
PayPal Nakit kartta anlaşmalı satış noktaları, TEB ATM'si ve Online Hizmetlerden ne kadar para yüklersen o kadarlık bir bakiyen bulunur.
PayPal hesabına para gönderilmesi durumunda PayPal bakiyendeki parayı PayPal Nakit kartında göremezsin. PayPal bakiyende bulunan parayı PayPal Nakit kartına Online Hizmetler Para yükleme seçeneğinden aktarabilirsin.
Şimdi paypal hesabı ile bana para gönderilebilir mi :) bende bu parayı atmden çekebilirmiyim