-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar sitemde film botunda böyle bir hata almaya başladım sizce neden? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/cizgiani/public_html/wp-content/plugins/film-botlari/sinemalar.php on line 120
Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/cizgiani/public_html/wp-content/plugins/film-botlari/sinemalar.php on line 120
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/cizgiani/public_html/wp-content/plugins/film-botlari/sinemalar.php on line 121
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgi işlem - yazılım destek
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
film-botları eklentinde bir sorun var. sorunu direk görebileceğimiz bir link var mı ? yaptığınız bir değişiklik var mı eklenti klasöründe vs ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sadece siteyi hosting değiştirdim ben taşımadım hatta guzel.net taşıdı o kadar ondan sonra böyle oldu. Tahamata film botu bot olarakta şimdi geri hostinge yönlendirdim domaini birde ordan tekrar deneyeceğim
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sanki bana kulanıcı adı ve şifrenizde sorun var gibi geldi. Access denied for user ''@'localhost' veritabanınıza ulaşılamıyor. TeamViewer verirseniz kontrol panelinize girerek beraber kontrol edebiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.