lostyazilim
tr.link

Siteme günde 10-15 kişi giriyor :(

2 Mesajlar 745 Okunma
lstbozum
tr.link

DemirciUgur DemirciUgur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Denetmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Kafamda çok soru olduğu için muhtemelen konu uzayacak.O yüzden gerçekten en kısa yolla anlatmaya çalışacağım.Bir kadın takı,aksesuar sitem var.Seo uyumlu bir site.Kendim de elimden geldiğince site içi seo çalışmalarını yaptım ve tamamladım.
Ürün başlığı ile ürün görsel fotoğrafının adları aynı,h1 h2 h3 etiketleri kullanılıyor vs

Mesela sattığım ürün grupları,
Kadın Sırt Çantası
Kadın Kol Saati
Kolye,
Telefon aksesuarları
gibi ürünler.Fakat google sıralamama baktığımda,160 sayfalık "sırt çantası" aramasında,sitem yok.Hani hiç yok.Diğer kategoriler de keza öyle.Direkt olarak ürün adını aradığımda "Kadın falan fistan saati" gibi ancak o şekilde çıkıyor.O da çok çok arka sayfalarda.120 falan

Sitemi google'a indexledim analytics,wep master tools vs kayıtları var.Site map gönderildi ve bunların tamamını yapalı bir ayı geçti.Fakat siteme organik olarak giren kişi sayısı tüm bu süre içinde "36..."

Eksik yada yanlış yaptığım bir şey mi var? Bu hep böyle midir?
Sitemin facebook,instagram,twitter sayfaları var.Her gün 1-2 paylaşım yapmaya özen gösteriyorum.
Sosyal medya yönlendirmesi ile gelen kişi sayısı 65...

Sitem mobil uyumlu değil,maalesef onun için ekstra bir para isteniyor ve şuan tamamıyla parayı şirket aç,site aç,ürünleri topla derken tükettim.
Mobil uyumluluk google gösteriminde ne kadar etkilidir.Yani mobil uyumlu hale geldikten sonra bu sayıda artış ne denli olur?

Ürün fotoğraflarını kendim çekmeye çalışıyorum.Dışarıdan aldığım aynı ürün görselin isitemde kullanmak,sıralama açısından bu denli olumsuzluklar yaratabilir mi?Şuan için kendi fotoğrafladığım ürün sayısı çok az.

Site içi seo desteği için backlink,işte makale vs ücretlerinin çok ucuz olduğunu gördüm (şuan onları alacak param dahi olmasa da) bunları yaptırmak,hitime ne kadar katkıda bulunur.Önerebileceğiniz bir "şu arkadaştan backlink al,bu arkadaşın sitesinde makale yazdır vs" seo dışı çalışması var mı?

Siteme ürünlerin yanında,ek bir sekme olarak; makaleler yayınlasam.E ticaret nedir,işte güvenilir site nasıl anlaşılır,işte bu yılın modası vs siteme hit adına bir katkısı olur mu yada bir olumsuzluğu?

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi...Gibi gibi
Daha çok derdim sorum var fakat sizi de yormak istemiyorum.Görüp destek gösteren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum çokça.
Maalesef bankadan kredi çekemediğim ve işimi de hali hazırda bırakmış olduğum için mobil site,instagram facebook reklam;backlink-makale gibi olayları temmuz ayı ortasında yapabileceğim.Onun dışında ki önerilerinizi bekliyorum.Dileyene sitemin adresini atabilirim.Burada yayınlamam da sakınca var mı,yok mu bilemediğimden siteyi paylaşmadım.

wmaraci
reklam

Athynas Athynas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
Yani ek olarak ürünlerin özgün tanıtımlarını yaparsan biraz daha tık artar. Site hızı da çok önemli açılışta geç açılıyorsa kaçıyor olabilirler. Anahtar kelimelerin seçimi önemli vs vs...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al