-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir araştırma yaparken 15 yaşıda bir domainin 3 günü kaldığını öğrendim. Bunu tam olarak pusuya yatıp almam için ne gibi taktik izlemeliyim. Forumda bazı arkadaşlarım bu tür şeyler yapıyorlardı. Sadece bilenler yardımcı olursa sevinirim. Kısacası, 3 gün sonra domain düşer düşmez reglemek istiyorum. Anlık olarak bunu yapabilmeliyim.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu konuda tecrübeli değilim ancak uzatma süresi bitmesineyse ondan sonra 45 gün daha sahibine hak var diye biliyorum... o süreden sonra regleyen firma kendisi uzatıp yüksek fiyata satıyor diye biliyorum.. kendi domainlerim öyle olmuştu çünkü :( alexa 10 milyonluk domainleri bile 2-3 sene beklemek zorunda kalmıştım tekrar boşa düşüp almak için
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben de öyle sanıyordum ama bu her firma için geçerli değil. Mynet böyle yapıyorsa, isim tescil yarı yarıya yapıyor, ihs 1 gün bekletiyor gibi. Uzatmaları tam hatırlamıyorum. Bazı firmalar anlık olarak indiriyorlar :) Forumda toplu domain düşeceği saatleri bile yazıyorlar :)
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domainin suresi bittiginde 15 gün boyunca sitenin eski sahibinin domaini yeniden regleme hakki var. Bu sürr icindr almazsa domaini sonrasinda ekstra para vererek cezalı bir bicimde domaini qlir. O da olmazsa 30 45 gunluk muddette bu sefer domaini kaydettiginiz firma sizin isim hakkinizi satabiliyor. Satmazlarsa da domain en sonunda düşüyor. Ama bu süreç 2 ya da 3 ay sürebiliyor.
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Domain süresi bittikten sonra boşa düşmesi uzun sürüyor. Backorder gibi sistemlerle garantiye almanızı tavsiye ederim.