-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ultrasurf diyorum başka birşey demiyorum :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yasa acıklandı da programı ne zaman cıktı daha yasa cıkmadı neyi kapsadıgı mechul degilmi yada varda benim mi haberim yok :) bilgilendirir misiniz arkadaslar
Sayrim.com !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
absolot35 adlı üyeden alıntı
yasa acıklandı da programı ne zaman cıktı daha yasa cıkmadı neyi kapsadıgı mechul degilmi yada varda benim mi haberim yok :) bilgilendirir misiniz arkadaslar
ip gizleme Programları Yıllar yıllar önce vardı . Mesela benim bahsettiğim ultrasurf ile 2008'de tanıştım ben.
Yasaya gelince şu an Cumhurbaşkanının onayına gönderildi. Onaylanması durumunda tıpkı ***** ve microsoftun aile koruması genelleşecek ve adult, warez gibi içeriği olan siteler ile Kişilik haklarının ihlal edildiği herhangi bir websitesi
sayfası erişime kapatılıyor ( Tüm site değil. Sadece O içeriğin bulundugu sayfa ). Benim bilgim bu yönde.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi sadece var sayımlar var yani şöyle degil kişi ve kişilerin sahıslarına yapılmıs olan saldırılar karalamalarla ilgili degil warez ve adult siteleri de mi kapsıyor bu sistem
Sayrim.com !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben tor browser kullanıyorum buna ek olarak da aldığımhaberlere göre Google bu konu üzerinde Uproxy eklentisini geliştiriyormuş Google yaparsa sorun kalmaz :)
Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?