lostyazilim

TTNET Şaşırttı

15 Mesajlar 2.299 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

elbistanli elbistanli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
***** ve superonline cok sömurgen firmalardır dunyanın en pahalı internetini kullanan toplumuz mecbur gibiyiz hele 10 milyon kullanıcı birden isyan etsin bak nasıl 10tl aylık sınırsız internet veriyorlar ama nerdeeeeee adamlar modem istedim geri vazgectim modem geldi acmadan geri götürdüm hat bile cekilmedi bana 2 ayrı fatura getirdiler hat cekilmeden nasıl fatura gelir model kutusu dahi acılmadan fatura geldiyse ona göre düşünün ödemedim gidip versin mahkemeye benim hattımın cekilmedigine şahit ve kanıt var modemi teslim ettigimde benden 83 tl para aldılar neymiş iptal edersek fatura gelirmiş resmen insanları carpıyorlar superonline ve *****in canı ceheneme
Ersen16

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Demekki arayıp sövmek gerekiyor bazen :D
Allah'a şükür superonline kullanıyoruz ;) :D :D

internetleilgili internetleilgili Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 18 / 20
  • Ticaret 3, (%100)
kalp ve damar sağlığı, psikolojik sağlık için *****ten uzak durun.

Onuradali Onuradali position:fixed Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)
https://onlineislemmerkezi.*****.com.tr/*****wsci/login.do buradan her türlü bilginize ulaşabilirsiniz. Faturalarınız, paketiniz ve bir çok detay burada :)

wmaraci
wmaraci

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
arkadaşlar bız 8 mgbıt olarak sozleşmeye ımza attık sızde zorlayın hatçıkış hızını 2 mgbıtten veırıyolardı muhtemelen şımdı 4 mgbt ten vermeye başlamışlar onları bn vrya çakal surulerı onlar sakın sakın duşurduklerınde hmn arayın ınternet hızımın santıral çıkış hızımın 8 mgbıt yapılmasını ıstıyorum dıyın onlar sızın hat 2mgbıtı desteklıyo yalanını solıcekler sızde bu benım sorunum deyıl deyın zorlayın wm aracında sınız bn daha 1 yıldır kendı ınternetımı kullanıyorum onlara defaalrca gıttım artık nasıl konuşulacağinı bılıyorum 2-3gun once tekrar gıtttım teknısyen vr dı bana hattın 2mgbıtı gosterıyo dedı yıne ve ekrandada 2mgbıt yazıyodu bn bunu yermıyım çakal bunlar sankı kendı cbınden oduyo yav... ozamn 4 mgbıtten verın dedım eve gldımhemen konturol ettım dowland 2 mgbıtlerde upload 600 kbtlerdeydı ceptelefonumdan aslında muşterı temsılcılerını arayıp 8 de yaptıra bılırım ama tl harcamaya deymıyo baya harçattılar çunkı
bu arada bn 8 mgbıte ımza attıktan sonra 16 mgbıt yaptı sınırsız ınternetın hızını onu kaçırdım bu sene nasıpse 16 mgabıte sozleşmeye imza atıcam onları dort donderıcem yav...ları çakal hepsı turk******* temmettuden %10 kıssa tum turkıye fıber alt yapıya geçer

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al