-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
***** ve superonline cok sömurgen firmalardır dunyanın en pahalı internetini kullanan toplumuz mecbur gibiyiz hele 10 milyon kullanıcı birden isyan etsin bak nasıl 10tl aylık sınırsız internet veriyorlar ama nerdeeeeee adamlar modem istedim geri vazgectim modem geldi acmadan geri götürdüm hat bile cekilmedi bana 2 ayrı fatura getirdiler hat cekilmeden nasıl fatura gelir model kutusu dahi acılmadan fatura geldiyse ona göre düşünün ödemedim gidip versin mahkemeye benim hattımın cekilmedigine şahit ve kanıt var modemi teslim ettigimde benden 83 tl para aldılar neymiş iptal edersek fatura gelirmiş resmen insanları carpıyorlar superonline ve *****in canı ceheneme
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demekki arayıp sövmek gerekiyor bazen :D
Allah'a şükür superonline kullanıyoruz ;) :D :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kalp ve damar sağlığı, psikolojik sağlık için *****ten uzak durun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
arkadaşlar bız 8 mgbıt olarak sozleşmeye ımza attık sızde zorlayın hatçıkış hızını 2 mgbıtten veırıyolardı muhtemelen şımdı 4 mgbt ten vermeye başlamışlar onları bn vrya çakal surulerı onlar sakın sakın duşurduklerınde hmn arayın ınternet hızımın santıral çıkış hızımın 8 mgbıt yapılmasını ıstıyorum dıyın onlar sızın hat 2mgbıtı desteklıyo yalanını solıcekler sızde bu benım sorunum deyıl deyın zorlayın wm aracında sınız bn daha 1 yıldır kendı ınternetımı kullanıyorum onlara defaalrca gıttım artık nasıl konuşulacağinı bılıyorum 2-3gun once tekrar gıtttım teknısyen vr dı bana hattın 2mgbıtı gosterıyo dedı yıne ve ekrandada 2mgbıt yazıyodu bn bunu yermıyım çakal bunlar sankı kendı cbınden oduyo yav... ozamn 4 mgbıtten verın dedım eve gldımhemen konturol ettım dowland 2 mgbıtlerde upload 600 kbtlerdeydı ceptelefonumdan aslında muşterı temsılcılerını arayıp 8 de yaptıra bılırım ama tl harcamaya deymıyo baya harçattılar çunkı
bu arada bn 8 mgbıte ımza attıktan sonra 16 mgbıt yaptı sınırsız ınternetın hızını onu kaçırdım bu sene nasıpse 16 mgabıte sozleşmeye imza atıcam onları dort donderıcem yav...ları çakal hepsı turk******* temmettuden %10 kıssa tum turkıye fıber alt yapıya geçer
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....