arkadaşlar bız 8 mgbıt olarak sozleşmeye ımza attık sızde zorlayın hatçıkış hızını 2 mgbıtten veırıyolardı muhtemelen şımdı 4 mgbt ten vermeye başlamışlar onları bn vrya çakal surulerı onlar sakın sakın duşurduklerınde hmn arayın ınternet hızımın santıral çıkış hızımın 8 mgbıt yapılmasını ıstıyorum dıyın onlar sızın hat 2mgbıtı desteklıyo yalanını solıcekler sızde bu benım sorunum deyıl deyın zorlayın wm aracında sınız bn daha 1 yıldır kendı ınternetımı kullanıyorum onlara defaalrca gıttım artık nasıl konuşulacağinı bılıyorum 2-3gun once tekrar gıtttım teknısyen vr dı bana hattın 2mgbıtı gosterıyo dedı yıne ve ekrandada 2mgbıt yazıyodu bn bunu yermıyım çakal bunlar sankı kendı cbınden oduyo yav... ozamn 4 mgbıtten verın dedım eve gldımhemen konturol ettım dowland 2 mgbıtlerde upload 600 kbtlerdeydı ceptelefonumdan aslında muşterı temsılcılerını arayıp 8 de yaptıra bılırım ama tl harcamaya deymıyo baya harçattılar çunkı
bu arada bn 8 mgbıte ımza attıktan sonra 16 mgbıt yaptı sınırsız ınternetın hızını onu kaçırdım bu sene nasıpse 16 mgabıte sozleşmeye imza atıcam onları dort donderıcem yav...ları çakal hepsı turk******* temmettuden %10 kıssa tum turkıye fıber alt yapıya geçer