lostyazilim
tr.link

Wordpress toplu yazı düzenleme eklentisi var mı?

5 Mesajlar 2.200 Okunma
lstbozum
tr.link

unvrstyy unvrstyy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress toplu yazı düzenleme eklentisi var mı? Kaç gündür Türkçe, İngilizce araştırma yaptım bulamadım. Yayınlamış olduğum 50 bin üzerinde yazı var, bu yazıların her birisine grup olarak iletişim numarası ekleyeceğim bunu da tek tek yapmak çok zor. excel formatında import edecek bir eklenti de olabilir. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

Teveccuh Teveccuh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 0 / 343
  • Ticaret 2, (%100)
Grup derken anlamadım. Her yazının sonuna mı ekleyeceksin iletişim numarasını? Her numara aynı mı, farklı mı olacak?

unvrstyy unvrstyy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
81 ilin tüm avukatlarını siteye ekledim. her ilin avukatlarının sonuna bağlı oldukları baro telefon numarasını ekleyeceğim. yani 81 kategori var ve her kategorideki yazılara aynı telefon numarasını ekleyeceğim. diğer kategorilere farklı numara gelecek

hozcelik hozcelik i was here Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 1778
  • Beğeniler 776 / 777
  • Ticaret 23, (%100)
Bunu farklı yollardan yapabilirsin. Her yazının altında stabil olarak istediğini gösteren eklentiler mevcuttur.

💯 Jenerik ve Projelik Domainler | Tıkla Tüm Domainleri İncele

🥳 Yandex Kurumsal Mail Hizmeti | Sınırsız Süre Kullanım | Tıkla Detayları Öğren

"Bu dünya öyle ki karanlığı aydınlığından fazla,
Herkes daha fazla ister, azla yetinmez asla."
wmaraci
wmaraci

Teveccuh Teveccuh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 0 / 343
  • Ticaret 2, (%100)
Az önce bu konuyu araştırdım. Şimdi şöyle bir şey var. Toplu yazı değiştirme olabilir; ama ilk defa toplu düzenleme duydum ve böyle bir eklenti olsa süper olur. Toplu değiştirme olayı şu şekil. Mesela her yazının ya da kategoriye göre yazılarının sonlarında "*******" gibi bir şey yazılı ve sen bunu "-------" ile değiştireceksin. Yapman gereken aşağıdaki gibidir.

UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, '*******', '-------');

Bu kodu mysql'dan çalıştırınca ‘eski yazı olan *******’ yazan yere değişmesini istediğiniz yazıyı, ‘yeni yazı olan ------’ yazan yere de eski yazının yerine geçecek olan yazıyı yazman gerek.

Yukarıdaki sql sorguda wp_posts yazan yer, WordPress’in varsayılan yazı (post) tablosudur. Bazı sitelerde güvenlik eklentileri bu tablo ön ekini değiştirebiliyor. Sizin yazı tablonuz wp_posts değilse sorguyu ona göre düzenleyin. MySQL’den anlamam diyorsan hiç kurcalama, bilen birine yaptır. Bu bilgiyi sadece netten araştırdım. Denemedim. Denersen veritabanını yedek alıp dene.

Bir yöntem daha var; ama bayağı uğraş gerektiriyor. İstersen uğraşabilirim. Özel mesaj atman yeterli.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al