Az önce bu konuyu araştırdım. Şimdi şöyle bir şey var. Toplu yazı değiştirme olabilir; ama ilk defa toplu düzenleme duydum ve böyle bir eklenti olsa süper olur. Toplu değiştirme olayı şu şekil. Mesela her yazının ya da kategoriye göre yazılarının sonlarında "*******" gibi bir şey yazılı ve sen bunu "-------" ile değiştireceksin. Yapman gereken aşağıdaki gibidir.

UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, '*******', '-------');

Bu kodu mysql'dan çalıştırınca ‘eski yazı olan *******’ yazan yere değişmesini istediğiniz yazıyı, ‘yeni yazı olan ------’ yazan yere de eski yazının yerine geçecek olan yazıyı yazman gerek.

Yukarıdaki sql sorguda wp_posts yazan yer, WordPress’in varsayılan yazı (post) tablosudur. Bazı sitelerde güvenlik eklentileri bu tablo ön ekini değiştirebiliyor. Sizin yazı tablonuz wp_posts değilse sorguyu ona göre düzenleyin. MySQL’den anlamam diyorsan hiç kurcalama, bilen birine yaptır. Bu bilgiyi sadece netten araştırdım. Denemedim. Denersen veritabanını yedek alıp dene.

Bir yöntem daha var; ama bayağı uğraş gerektiriyor. İstersen uğraşabilirim. Özel mesaj atman yeterli.