lostyazilim
tr.link

Yahoo,Bing konularımı indexlemiyor?

7 Mesajlar 2.829 Okunma
lstbozum
tr.link

Arakablosu Arakablosu Wmaracı Sakinlerinden Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 /
  • Meslek Güvenlik
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar sitem yeni,index olayındada pek bilgim yok ama biraz zaman geçsin diye bekledim bir değişiklik yok bu yüzden sizlere sormak istedim.Sitemap olayını yaptım google gönderdim.
Şimdi alttaki resimdede görüldüğü üzere google benim bütün konularımı hemen indexliyor,görselleride indexliyor fakat backlink nasıl gelir veya backlink'in 0 olmasının bir zararı,yararı varmıdır.
alexa sıralamam açtığım konulara göre bence çok çabuk düştü buda yazılarımın özgün olduğundan sanırım ama alexa backlink de 0,
konularımı google indexledikçe yahoo dan backlink geliyor ama yahoo indexide 0 yahoo indexlemiyor yani,
birde bing indexi oda 0 resimde gözüküyor zaten ama bunlar hakkında bilinçlenmek istiyorum bunlar tam olarak ne işime yarar,nasıl indexletirim konularımı yahoo ve bing'e.
Eğer bunlar için bir ayar yapmam gerekiyorsa bu konu altından yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu konuda yazanlar bir çok yeni webmaster'ın işine yarayacaktır.

wmaraci
reklam

Sam55 Sam55 CEO Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 11 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
kardeşim bende çok anlamıyorum ama backlink kazan backlink al gibi aramalar yap google amca söler sana :) birde sen llinkini bana veriyorsun bende sana sanırım birbirimizi backlinkliyoruz gibi birsey sanırım :)

don't move !

• Üyelik 13.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 /
  • Meslek Güvenlik
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
işte onları denedim 1 hafta - 10 gün oldu bir değişiklik yok birde ufak tefek arastırmalar yaptım ama kesin birşey bulamadım pek anlamadığımdan. konuyu buraya açmamın sebebi bu işi iyi veya yapabilen birilerinden öğrenmek ve bir başka arkadaş bu tarz şeyleri araştırdığında kesin bir çözümü burdan bilebilmesi için.

Minare Minare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 38 /
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 639
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
http://www.bing.com/toolbox/webmasters/?rfp=594737527

http://siteexplorer.search.yahoo.com/submit;_ylt=A0oG7zYJdKNNzksBkZNdhMkF

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 /
  • Meslek Güvenlik
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
linkleri vermişsin ama nasıl yapılacağındanda biraz bahsetsen iyi olurdu
alttaki linke girdim
http://siteexplorer.search.yahoo.com/submit;_ylt=A0oG7zYJdKNNzksBkZNdhMkF

Submit a Website or Webpage

Submit Site Feed

yazıyordu 2 yerede site url sini yazdım umarım doğru yapmışımdır?

şimdi bing indexi için verdiğiniz linke baktım sanırım sitemap ı göndermem gerekiyor bu biraz karışıl olacak benim için deniyorum şimdi umarım yaparım.

Minare Minare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 38 /
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 639
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Yahoo dedigi gibi hem feed hem de adres öneriyorsun

Bing daha çok google webmaster gibi.

Öncelikle hotmail hesabı giriş yapman gerek

Ardından http://www.bing.com/webmaster/?rfp=4#/Home/ adresine gir

Siteni ekle

Selamlar

• Üyelik 13.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 /
  • Meslek Güvenlik
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
yahoo da başka bısey yapmıyorsak o tamam gibi

bing de ise giriş yaptım siteyi ekledim anladığım kadarıyla bir dosya indirdim ve ftp den ana dizine attım dosyayı sonra bi sayfayı ziyaret etmemi istedi siteadım.com/BingSiteAuth.xml adresini ziyaret ettim ve uzun bir numara çıktı bu sonra onaylamam için vertify tuşuna tıklamam yazıyordu tıkladım ve karşıma istatistik penceresi açıldı ama boş yukarıda ingilizce olarak sanırım 3 gün içinde istatistklerin gösterileceği yazıyor.sizce oldumu bu şekildemi yani.

Ek Olarak: sorduklarımın cevabını tatmin edici bulmadım ama yardımlarınız için teşekürler yeni bu konu hakkında bilgisi olan bu konu altına yazabilirler yardım amaçlı.

birde site haritasını güncellerken
Yahoo! bilgilendirilirken hata oluştu. Hatayı göster

daha önce sitemap ayarlarından yahoo yu işaretlememişim şimdi işaretledim ama yukarıdaki hatayı verdi nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgisi olan varmı.

sitemapı admin panelinden güncellerken Yahoo! bilgilendirilirken hata oluştu yazıyordu yukarıda sorunumu açıklamıştım sorunu çözdüm sitemap xml ayarlarında yahoo id mi yazarken ben komple mail adresimi (arakablosu@ymail.com) yazmışım, halbuki sadece arakablosu yazmam yetiyormuş şimdi Yahoo! başarıyla bilgilendirildi. yazıyor bilmemek kötü oluyor basit birşey ama ufak bir yanlışta yapamıyorsun.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al