yahoo da başka bısey yapmıyorsak o tamam gibi

bing de ise giriş yaptım siteyi ekledim anladığım kadarıyla bir dosya indirdim ve ftp den ana dizine attım dosyayı sonra bi sayfayı ziyaret etmemi istedi siteadım.com/BingSiteAuth.xml adresini ziyaret ettim ve uzun bir numara çıktı bu sonra onaylamam için vertify tuşuna tıklamam yazıyordu tıkladım ve karşıma istatistik penceresi açıldı ama boş yukarıda ingilizce olarak sanırım 3 gün içinde istatistklerin gösterileceği yazıyor.sizce oldumu bu şekildemi yani.

Ek Olarak: sorduklarımın cevabını tatmin edici bulmadım ama yardımlarınız için teşekürler yeni bu konu hakkında bilgisi olan bu konu altına yazabilirler yardım amaçlı.

birde site haritasını güncellerken
Yahoo! bilgilendirilirken hata oluştu. Hatayı göster

daha önce sitemap ayarlarından yahoo yu işaretlememişim şimdi işaretledim ama yukarıdaki hatayı verdi nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgisi olan varmı.

sitemapı admin panelinden güncellerken Yahoo! bilgilendirilirken hata oluştu yazıyordu yukarıda sorunumu açıklamıştım sorunu çözdüm sitemap xml ayarlarında yahoo id mi yazarken ben komple mail adresimi (arakablosu@ymail.com) yazmışım, halbuki sadece arakablosu yazmam yetiyormuş şimdi Yahoo! başarıyla bilgilendirildi. yazıyor bilmemek kötü oluyor basit birşey ama ufak bir yanlışta yapamıyorsun.