Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba
Eticaret sitem (selaleavm.com) için bir blog kurmayı düşünüyorum. Bu bloğun domaine fayda sağlaması için selaleavm.com/blog şeklinde bir adrese sahip olmasını istiyorum. Blogspot veya Wordpress'ten açacağım bir bloğa bahsettiğim adresi verebilir miyiz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Verebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
html5 olarak tek sayfa şeklinde yapabilirsiniz. adresi blog olur örneğin 8 9 yazı tek sayfada olur yazdıkça blog2 blog2 çoğaltırsınız.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu işlem için şöyle bir durum söz konusu olur, yeni bir veritabanı açılarak /blog klasöründe wordpress kurulur ve o adreste çalışması sağlanır.Yoksa açacağınız blogspot kendi domain adı üzerinden işleyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kod bilginiz az sa yani sürekli yardım almak zorunda kalmak istemiyorsanız tavsiye ederim bloğun kodlamasının hangi dilde yada sistem de olduğu çok önemli değildir önemli olan içeriklerin yanlızca sizin sitenizde yayınlanmış yani kopya olmamış olması buna ve sitenizin seçtiğiniz konularına dikkat ederseniz gayet başarılı sonuç alırsınız html5 üzerinde kolayca işlem yapabileceğiniz ve tek sayfa da çalışan bir sistemdir araştırın :))
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pardon blog2 blog3 blog4 sayfa adları verirsiniz demek istemiştim kullanıcı için çok önemli değildir onlar title bakacaklar çünkü ama siz her konu için ayrı sayfa oluşturmaktan kurtulursunuz. Aynı sayfada abartmadan en fazla 9 makale / konu olur birbirinden farklı konuları koyun aynı sayfaya ve resimler küçük ebatlı olsun 200*200 gibi ve mümkün olduğunca az kod gereksiz süsleme ne biliyim ses dosyası video kullanmayın kimsenin umursamadığı takvim saat harita vb eklemeyin ne kadar hızlı açılırsa sayfa o derece iyi olur yani az kod çok metin :)))
1 kişi bu mesajı beğendi.