lostyazilim
tr.link

Yayındaki bir alan adı üzerine blog kurma

11 Mesajlar 1.658 Okunma
lstbozum
tr.link

Kanuni Kanuni WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba
Eticaret sitem (selaleavm.com) için bir blog kurmayı düşünüyorum. Bu bloğun domaine fayda sağlaması için selaleavm.com/blog şeklinde bir adrese sahip olmasını istiyorum. Blogspot veya Wordpress'ten açacağım bir bloğa bahsettiğim adresi verebilir miyiz?

wmaraci
reklam

Teknobilim Teknobilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 44 / 104
  • Ticaret 64, (%100)
Verebilirsiniz

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Evet verebilirin. Wordpress üzerine kurulum yaparken soruyor zaten kurmak istediğiniz adresi yazın diye. Oraya www.selaleavm.com/blog yazarsın

macgezgini macgezgini www.macgezgini.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
html5 olarak tek sayfa şeklinde yapabilirsiniz. adresi blog olur örneğin 8 9 yazı tek sayfada olur yazdıkça blog2 blog2 çoğaltırsınız.

tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
wmaraci
wmaraci

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Bu işlem için şöyle bir durum söz konusu olur, yeni bir veritabanı açılarak /blog klasöründe wordpress kurulur ve o adreste çalışması sağlanır.Yoksa açacağınız blogspot kendi domain adı üzerinden işleyecektir.

• Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Evet verebilirin. Wordpress üzerine kurulum yaparken soruyor zaten kurmak istediğiniz adresi yazın diye. Oraya www.selaleavm.com/blog yazarsın

expresstasarım adlı üyeden alıntı

Bu işlem için şöyle bir durum söz konusu olur, yeni bir veritabanı açılarak /blog klasöründe wordpress kurulur ve o adreste çalışması sağlanır.Yoksa açacağınız blogspot kendi domain adı üzerinden işleyecektir.

Çok teşekkür ederim.

macgezgini adlı üyeden alıntı

html5 olarak tek sayfa şeklinde yapabilirsiniz. adresi blog olur örneğin 8 9 yazı tek sayfada olur yazdıkça blog2 blog2 çoğaltırsınız.

Teşekkür ediyorum. Normal blogtan ne farkı olur?

• Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Kod bilginiz az sa yani sürekli yardım almak zorunda kalmak istemiyorsanız tavsiye ederim bloğun kodlamasının hangi dilde yada sistem de olduğu çok önemli değildir önemli olan içeriklerin yanlızca sizin sitenizde yayınlanmış yani kopya olmamış olması buna ve sitenizin seçtiğiniz konularına dikkat ederseniz gayet başarılı sonuç alırsınız html5 üzerinde kolayca işlem yapabileceğiniz ve tek sayfa da çalışan bir sistemdir araştırın :))

tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.

• Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)

Kod bilginiz az sa yani sürekli yardım almak zorunda kalmak istemiyorsanız tavsiye ederim bloğun kodlamasının hangi dilde yada sistem de olduğu çok önemli değildir önemli olan içeriklerin yanlızca sizin sitenizde yayınlanmış yani kopya olmamış olması buna ve sitenizin seçtiğiniz konularına dikkat ederseniz gayet başarılı sonuç alırsınız html5 üzerinde kolayca işlem yapabileceğiniz ve tek sayfa da çalışan bir sistemdir araştırın :))

Bilgisayar bölümü okuyorum. Konulara yabancı değilim. :) "Blog2 blog2" deyince farkını öğrenmek istedim.

• Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
pardon blog2 blog3 blog4 sayfa adları verirsiniz demek istemiştim kullanıcı için çok önemli değildir onlar title bakacaklar çünkü ama siz her konu için ayrı sayfa oluşturmaktan kurtulursunuz. Aynı sayfada abartmadan en fazla 9 makale / konu olur birbirinden farklı konuları koyun aynı sayfaya ve resimler küçük ebatlı olsun 200*200 gibi ve mümkün olduğunca az kod gereksiz süsleme ne biliyim ses dosyası video kullanmayın kimsenin umursamadığı takvim saat harita vb eklemeyin ne kadar hızlı açılırsa sayfa o derece iyi olur yani az kod çok metin :)))
Kanuni

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)

pardon blog2 blog3 blog4 sayfa adları verirsiniz demek istemiştim kullanıcı için çok önemli değildir onlar title bakacaklar çünkü ama siz her konu için ayrı sayfa oluşturmaktan kurtulursunuz. Aynı sayfada abartmadan en fazla 9 makale / konu olur birbirinden farklı konuları koyun aynı sayfaya ve resimler küçük ebatlı olsun 200*200 gibi ve mümkün olduğunca az kod gereksiz süsleme ne biliyim ses dosyası video kullanmayın kimsenin umursamadığı takvim saat harita vb eklemeyin ne kadar hızlı açılırsa sayfa o derece iyi olur yani az kod çok metin :)))

Bunu beğendim. Uygulayacağım inşaallah. :) Çok teşekkürler...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al