lostyazilim
tr.link

Yeni Script için yardım(Buzzy)

13 Mesajlar 2.696 Okunma
acebozum
tr.link

RecLast RecLast Copyright by RecLast Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Game Designer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ü** E**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 5 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

dogandeniz adlı üyeden alıntı

PHP, PDO, OpenSSL, Mbstring, GD ve Zip
Hocam bunları Whm kurarken optimize etmemişlerse firmanızı değiştirin derim. Lazım olan şeyler bunlar her host firmasında vardır genelde. Scripte gelince güzel bir şey ama amp falan geldi bunun için güncelleme yapmaları lazım birde ben warezine bakmıştım logo falan yüklenince değişmiyor sizde de o sorun varmı peki?

Hocam bunlarda sıkıntı yok zaten. Bana yazdıkları şuydu ;

"PHP, PDO, OpenSSL, Mbstring, GD ve Zip destekleniyor. Fakat, tokenizer ve fileinfo ile ilgili problem yaşanabilir. Paylaşımlı hosting hizmeti olduğu ve stabilizasyonu sağlamak için scripte ve isteğe bağlı olarak ekstra modül yükleyemiyoruz maalesef. "

tokenizer ve fileinfo nedir o konuda bilginiz varmı çok gerekli birşeymi?

Tüm yorumlar için ayrıca teşekkürler. Biraz rahatladım en azından şimdi rahatca alabilirim scripti sanırım ^^

techandworld Hocam olurda siteyi bulursanız pmden atarmısınız bana. Düzenleme yapmak istediğim noktalarda yardımcı olabilir :)

Okan-İŞLİ Anladım hocam teşekkürler ^^

Eren Gemici İsterseniz üyeliklere kapatabiliyorsunuz diye biliyorum. Ayarları var olması lazım. Yada isterseniz Wordpress de benzer temalar var. Onda sadece kendiniz yazarsınız ki ben üyelerinde birşeyler paylaşmasını istediğim için, üyelik sistemi güzel olduğu için özellikle bu scripti istedim zaten. Siz neden beğenmediniz acaba? ^^ Eğer bu olmazsa alacağım birkaç wordpress tema vardı buna benzeyen. Wordpress onedia tema yazın bir sürü çıkıyor hatta.

Oyun, Oyun Geliştirme, Yazılım, Teknoloji, Sanat, Tasarım !
https://blog.umiteski.com.tr
elektronikssl
webimgo

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
RecLast o saydıklarının hemen hemen hepsi genel olarak scriptlerde kullanılıyor. Host firması WHM/cpanel'i kurarken o özellikleri aktif etmesi gerekir. Bunu her host firması yapar genelde. Benim aklıma şu geliyor ya host firmanız anlamıyor işinden ya da sunucu performansı için kapatıyor. Paylaşımlıda olsa farketmez normalde lazım olan şeyler bunlar. Aksi taktirde çoğu scriptte sorun yaşarsınız.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

RecLast RecLast Copyright by RecLast Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Game Designer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ü** E**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 5 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam çalıştığım Host sağlayıcısı Alastry şuanda en iyi hizmet sağlayan host firmalarından biri kendileri. Orayı dikkatli okurmusunuz? Hepsi zaten var sorun çıkarmaz diyorlar. Tokenizen ve fileinfo belki sorun çıkarabilir diyorlar. " Belki " .. Sizden ricam eğer tokenizen ve fileinfo nedir biliyorsanız bilgilendirmeniz.

Oyun, Oyun Geliştirme, Yazılım, Teknoloji, Sanat, Tasarım !
https://blog.umiteski.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al