lostyazilim

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Hakkında

17 Mesajlar 2.226 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Üniversite tercihi yapacağım da aklıma bu bölüm biraz daha yatkın geliyor. buraya danışmak istedim acaba yönetim bilişim sistemleri bölümü hakkında bilginiz var mı, tavsiye eder misiniz?

wmaraci
reklam

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
Arkadaşım Yönetim Bilişim Sistemleri okuyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde. Bildiğim kadarı ile devlet kurumlarında iş bulma sıkıntısı var ve özel içinde çabalamak gerekiyor.

Mustafa Kemal ATATÜRK!

leaderrda leaderrda WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 48 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Bende bu sene bu bölümü beykentte veya yeditepede düşünüyorum yorumları görmek benim içinde faydalı olucak

• Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)

TeamScriptim adlı üyeden alıntı

Arkadaşım Yönetim Bilişim Sistemleri okuyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde. Bildiğim kadarı ile devlet kurumlarında iş bulma sıkıntısı var ve özel içinde çabalamak gerekiyor.

Memnun mu peki bölümünden arkadaş açıklık getirebilir misiniz

wmaraci
wmaraci

iskifogl iskifogl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)
Buyur umarım bu azda olsa işini görür; http://www.burakoli.com/yonetim-bilisim-sistemleri-mezunlari-ne-is-yapar/

sefayksl sefayksl kilifcimaksesuar.com Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 11 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
IT alanında çalışmak istiyorsanız bu bölümlerde boşuna zaman kaybetmeyin.

Bilge Adam, Mayasoft vb. eğitim kurumlarından Sistem ve Network Uzmanlığı eğitimi alın. Eğitim sırasında bolca araştırın, kendinizi geliştirin.

Eğitim sırasında veya eğitimden sonra parasına bakmadan bir IT bölümüne girmenizi tavsiye ederim. 800 - 1000 lirada olsa dişinizi sıkın CV'ye 2-3 yıl deneyim ekleyene kadar. Ben liseyi bitirip işe başladım. Açıköğretimden üniversite okuyorum.

Hem iş tecrübem oluyor, hem para kazanıyorum, hem üniversite okuyorum. Üniversite bitince daha iyi pozisyonlarda çalışma imkanım olacak iş tecrübem olacağı için.

Benimde kaybım üniversite hayatı oluyor tabi ki. Üniversite diplomam olacak ama hayatının en güzel yıllarını geçireceğin üniversite yıllarından vazgeçmiş olacaksın. Tercih meselesi. Ben yurtdışında iş imkanı bulduğum için tercih ettim. Dediğimi yapmak biraz zor olacaktır (800 tl veya asgari ücret ile idare etmek ) ama ileride mutlaka karşılığını alırsınız.

Normal şartlarda 4 yıl üniversite okuyarak yapacağınız masraf, zaman gibi unsurları düşünerek çalışma + üniversite diploması planlaması yapabilirsiniz benim gibi.

aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş

DEPHT DEPHT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 0 / 53
  • Ticaret 23, (%96)
Benimde seneye Nişantaşı Üniversitesinde okumak istediğim bölüm. Yorumları bekliyorum

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)

USglm adlı üyeden alıntı

Memnun mu peki bölümünden arkadaş açıklık getirebilir misiniz

Daha önce pek de ilişkisi olmayan bir bölümde okuyan birisi ne kadar memnun olabilir?

Mustafa Kemal ATATÜRK!

• Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)

sefayksl adlı üyeden alıntı

IT alanında çalışmak istiyorsanız bu bölümlerde boşuna zaman kaybetmeyin.

Bilge Adam, Mayasoft vb. eğitim kurumlarından Sistem ve Network Uzmanlığı eğitimi alın. Eğitim sırasında bolca araştırın, kendinizi geliştirin.

Eğitim sırasında veya eğitimden sonra parasına bakmadan bir IT bölümüne girmenizi tavsiye ederim. 800 - 1000 lirada olsa dişinizi sıkın CV'ye 2-3 yıl deneyim ekleyene kadar. Ben liseyi bitirip işe başladım. Açıköğretimden üniversite okuyorum.

Hem iş tecrübem oluyor, hem para kazanıyorum, hem üniversite okuyorum. Üniversite bitince daha iyi pozisyonlarda çalışma imkanım olacak iş tecrübem olacağı için.

Benimde kaybım üniversite hayatı oluyor tabi ki. Üniversite diplomam olacak ama hayatının en güzel yıllarını geçireceğin üniversite yıllarından vazgeçmiş olacaksın. Tercih meselesi. Ben yurtdışında iş imkanı bulduğum için tercih ettim. Dediğimi yapmak biraz zor olacaktır (800 tl veya asgari ücret ile idare etmek ) ama ileride mutlaka karşılığını alırsınız.

Normal şartlarda 4 yıl üniversite okuyarak yapacağınız masraf, zaman gibi unsurları düşünerek çalışma + üniversite diploması planlaması yapabilirsiniz benim gibi.

Teşekkür ederim öncelikle zahmet edip yazmışsınız. Bu dediğiniz gibi tercih meselesi. Bakalım bölümü okuyan veya çok fazla bilgisi olan birisi çıkar belki.

leaderrda leaderrda WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 48 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

DEPHT adlı üyeden alıntı

Benimde seneye Nişantaşı Üniversitesinde okumak istediğim bölüm. Yorumları bekliyorum

Hocam nişantaşı yerine neden daha kaliteli üniversitelere bakmıyorsun ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al