-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Üniversite tercihi yapacağım da aklıma bu bölüm biraz daha yatkın geliyor. buraya danışmak istedim acaba yönetim bilişim sistemleri bölümü hakkında bilginiz var mı, tavsiye eder misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşım Yönetim Bilişim Sistemleri okuyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde. Bildiğim kadarı ile devlet kurumlarında iş bulma sıkıntısı var ve özel içinde çabalamak gerekiyor.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende bu sene bu bölümü beykentte veya yeditepede düşünüyorum yorumları görmek benim içinde faydalı olucak
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
IT alanında çalışmak istiyorsanız bu bölümlerde boşuna zaman kaybetmeyin.
Bilge Adam, Mayasoft vb. eğitim kurumlarından Sistem ve Network Uzmanlığı eğitimi alın. Eğitim sırasında bolca araştırın, kendinizi geliştirin.
Eğitim sırasında veya eğitimden sonra parasına bakmadan bir IT bölümüne girmenizi tavsiye ederim. 800 - 1000 lirada olsa dişinizi sıkın CV'ye 2-3 yıl deneyim ekleyene kadar. Ben liseyi bitirip işe başladım. Açıköğretimden üniversite okuyorum.
Hem iş tecrübem oluyor, hem para kazanıyorum, hem üniversite okuyorum. Üniversite bitince daha iyi pozisyonlarda çalışma imkanım olacak iş tecrübem olacağı için.
Benimde kaybım üniversite hayatı oluyor tabi ki. Üniversite diplomam olacak ama hayatının en güzel yıllarını geçireceğin üniversite yıllarından vazgeçmiş olacaksın. Tercih meselesi. Ben yurtdışında iş imkanı bulduğum için tercih ettim. Dediğimi yapmak biraz zor olacaktır (800 tl veya asgari ücret ile idare etmek ) ama ileride mutlaka karşılığını alırsınız.
Normal şartlarda 4 yıl üniversite okuyarak yapacağınız masraf, zaman gibi unsurları düşünerek çalışma + üniversite diploması planlaması yapabilirsiniz benim gibi.
aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Benimde seneye Nişantaşı Üniversitesinde okumak istediğim bölüm. Yorumları bekliyorum