-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
iyiki baltalamaya çalışanlara kulak asmamışım çözüm arayan bulmaya çalışan kardeşlerimin hakkını yiyeceklerdi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
bence engüzeli 25 tl ye kontör alıp tasdiklemek siteleri 5 kontor veriyor ama 1 site mi 1 sayfa içinmi tasdikleniyor bilmiyorum tasdix diye aratırsanız çıkar bence haklı oldunuz her konuda davacı olabilirsiniz kaynak göstermiyor kopyalama varsa zaten suçtur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam özelden bir mesaj attım bır bakarmısınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
bakdım cevapladım kardeşim ifadeye çağılmışsınız kormakadan tüm dürüstlüğünüz ve doğruluğunuzla ifadenizi veriniz yalan beyanda bulunmayız bahsettiğiniz gibi hiç bir ilginiz yok ise adı geçen site sahibi değilseniz emniyet güçleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda haklılığınız ve suçluluğunuz ortaya çıkacaktır.İfade adımından sonra hakkınızda dava açılabilir gelen evrakları alın duruşma günü muhakkak mahkemelere katılın duruşmalara kesinlikle gitmemezlik yapmayın e devlet üzerinden 15-20 güne kadar hakkınızda açılan davaların takipçisi olun geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özel mesaj gönderdim rica etsem yanıtlayabilir misiniz?
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
youtube üzerinden 50k kanal satın aldim başkasina sattim benden alan sahisda baskasina satmis kanal çalinti cikmis benden sonraki 2 kisiye dava açilmis aldigim kisi bana ait demisti konusmalar ses kayitlari wp uzerinden duruyor simdi beni ifadeye cagirmalarinimi beklemeliyim yoksa gidip emniyete bir bildirge veya sikayet açmalimiyim kanalin sahibi olduğunu iddaa eden sahis evraklari sattigim kisiye atmis sikayet evraklarini benim ismin daha geçmiyor ama sattigim kisi benim adimi verecektir nasil bir yol izlemeliyim kanalın çalinti oldugunu bilmiyordum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, özel mesaj atacaktım ama kutunuz dolu imiş. Eğer forumda aktifseniz sormak istediklerim olacaktı.