-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
cthax Değerli kardeşim 200 üzerinde "bilişim davası" inceleme ve takip etme fırsatı buldum.
Dosyaların %90'ı düştü ya da ceza alması gerekenler ceza bile almadı.
demişsiniz ya burayı atlamışım hiçbir karar birinin emsal teşkil etmez sadece fikir verir size
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
şunu sormak istiyorum film siteleri uyar kaldır prensibine dayalı açılıyor bildiğiniz gibi yasada içerikler başka siteden çektiği sürece sıkıntı olmaz dedi doğrumudur
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
HasanSorumli Değerli kardeşim iyi bir konuya değinmişsiniz öncelikle ben bu soyuyu sorduğunuz için teşekkür ederiö film ve oyun siteleri hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim Film siteleri için teklif ihlali konularında tecrübem malesef yok ama yinede bildiğim bir şey var eğer bir müzik video kitap film gibi telif hakkı bulunan eserlerin telif sahibi tarafından kaldırtılması neticesinde sizin başka siteden film ve o sitede dahil hepsi domino etkisiyle kaldıralacaktır.Cezayı yaptırım olarak manuel veya botla çekip yükleme arasında bir fark yok o film sitenizdemi o film sunucuzda barınmasada hukuki bir dava süreci ile karşılaşabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
@cthax umarım olmuştur değerli kardeşim benimki birazda vakit geçirmek diyebiliriz bilmiyordum öğrendim çok sağol forum acemisiyim fakat bilişimle uğraşanların en azından yalnız aradığı hak yolunda bir nebze olsun yol gösterici olmak insanlara faydamız olabilmesi beni sevindirir görüşmek üzere değerli kardeşim allaha emanet olunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
elektronik sigara siteleri hakkındaki yasal prosedür hakkında bilginiz var mı?
benimde esigara sitem var ve yurt içinde hostu barındırıyorum, problem olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam ben facebook hesabımı bir kişiye sattım hesapda benim ismim var ama fotoğraf bilgi vs.hiçbirşey yok.Hesabı alan kişi banka üzerinden gönderdi parayı tcsi vs.bulunur dekontdan.
Bu adam profilden idda paylaşıyor site tanıtıyor birşey olursa işin bana kalma ihtimali varmıdır?
Hesabı adama satıığıma dair hertürlü kanıtı elimde tutuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim merak ettiğim bir konu:
Bir a sitesinden bilgi aldık. Direk link vermek zorunda mıyım? A sitesindeki yazıya göre demem yetmez mi? Copy paste değil, sadece alıntılama gibi olacak.
herseyiblogluyorum.blogspot.com