Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam sonteklif ve sanalpazar güvenilir yerler, ödeme işleminden çok fazla geçmediyse bence sonteklife bahsedin bu konuda, geri iade yapabilirler. Sanalpazar da başıma gelmişti benim gerekli kanıtları gösterdim sanalpazar kendi komisyonunu keserek gönderdi parayı ama ödemeden sonra 1 gün bile geçmemişti benim.
harme
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bekçi
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Benimde başıma daha değişiği geldi :) kodlama işi yaptırdım ama sitenin içine edildi,Ticaret puanını verdim.Şuan siteyi başka birine verdim beni beyin kanaması geçittirdi giden 150TL ye oldu.Ama arkadaş çevrem çok olduğu için hepsini uyardım,işi bilene verin üç kuruş fazla olsun derim ben savcılıkla felan boşa zaman harcama derim 45tl lik iş için dilekçe verecen,avukat felan suç duyrusu mahkemeye git 3000tl gitti :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Karakolda tanıdık varsa olayı çözersin aslında. Arattırıp korkutup falan . Ama dava yolu yaş iş çok daha büyük paraların sonuç almadığını gördüm yani, ilgilenmezler hiç . İlk olarak hangi siteden gerçekleştiyse oraya şikayet et görsel kanıtlarla seni watsapdan engellemesi sana indirdiği dosyalar ve yazışmalarla.
Adaymuhendis.com Mühendis Adaylarının Buluşma Noktası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi son tekliften ödeme geçince para havuzda kalıyor sen ürünü teslim alınca onay veriyorsun onun hesaba düşüyor para , onay vermezsen sana geri geliyor sistem böyle işlemiyormu ? sen ürünü almadan onaymı verdin ?
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merkez emniyet mudurlugundeki bilişim suclarina giderseniz orada %99 bïyıkli :D birisi size yardimci olur
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
45 tl icin devlet ugrasmaz demeyin 2 parca baklava icin yillarca ceza yatan var adliyeye elinizdeki dekont ve yazismalarlarin ciktisini alip gidin dilekce yazmasini bilmiyorsaniz 10 tl ye adliye girisinde yazdirabilirsiniz. artik bu isler yillarca surmuyor 6 ile 12 ay icerisinde sonuclanir
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.