-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu tur durumlarda domain kimin uzerineyse o kisi sorumludur. size ulasmak icin genelde hosting firmasiyla irtibat kurup ip bilginizi istiyorlar, ip uzerinden size ulasmaya calisiyorlar.
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
tüm ftp yi sildim ve domaini düşürttüm inşallah başım ağrımaz. bidaha blog falan acıpta bi tanıdığı yazar yapmayacam kendi tasarımlarımı yapar satarım
1 kişi bu mesajı beğendi.
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
işini sağlama al boş ver domaini düşür gitsin domain kaç paraki ?. ama işletimsistemi cezası 2 sene önce 26 milyardı. bi tanıdığa kesmişlerdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
elektrik teknisyeni
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçmiş olsu arkadaşım işallah bir sorunla karşılaşmaz,sınız
www.bukadarnet.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ftpyi Felan Boşa Sildiniz Sunucunun İçinde Devlet Tarafından Bulundurulma Zorunluluğu Olan. 1 Ay Süre (Süre Değişmiş Olabilir) İle Bulundurulması Gereken Log Kayıtları Var Yani Sitenizde Ftp Üzerinde Yapılan Değişiklikler Kayıt Altında Ve Bu Loglara Ulaşılmak İstendiğinde Sunucu Sahibi Silmiş Ise Firmanın Başı Derde Girecektir. Ama Daha Öncede Yazmış Olduğum Üzre Denilenleri Yapsaydınız Hiçbir Sorun kalmayacaktı. Böyle Sorunlarla Senelerdir Uğraşmaktayım Bilgilerinize....
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizde Haklısınız. Bende Öyle Genel Bir Açıklama Yapmak İstedim Nedendir Bilmiyorum:) Bir Problem Olmayacaktır Gönlünüz Ferah Olsun...
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla çok çok geçmiş olsun hocam umarım bir ceza almadan kurtarırsın durumu inşallah.
www.mujdatsayar.com