lostyazilim
tr.link

Mahkemeye verilen sitem

64 Mesajlar 11.930 Okunma
lstbozum
tr.link

mertaluc mertaluc işsiz Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1058
  • Beğeniler 353 / 134
  • Ticaret 0, (%0)

supheli adlı üyeden alıntı

Suçlusun hocam.Tabi seriali nerden bulduğuna bağlı :D

Serial program ile birlikte çalışıyor programı açıyorum pc yeniden başlıyor sonra kullanıyorsun :D :D ama trial versiyon diye yazıyor

http://mertaluc.net
wmaraci
reklam

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)

Beyaz adlı üyeden alıntı

Zannetmiyorum pek birşey olmaz.

İndirenin suçu,indirmesini kolaylaştıranın değil..O zaman bu mantıkla google da yardım ediyor o da ceza alsın?

Şirketlerin kullandıkları yazılımlar (Photoshop,Windows) gibi yazılımlar inceleniyor ama böyle sitelere,kullanıcılara birşey yapamazlar kolay kolay.

inşallah başım ağrımaz

Ek Olarak:

Bipixel adlı üyeden alıntı

Arkadaş Demo Sürümü Demişsin Bunların Paylaşımı Yasak Değil. Eğer Full Sürüm Yayınladıysan Warez İçeriğe Girer Bu Şekilde Ceza Alırsın.

inşallah :S demo sürümüydü ama o korkuyu anlatamam size .s 20bin tl az değil

TDWeb TDWeb SEO Danışmanı - Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek SEO Danışmanı - Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 112 / 210
  • Ticaret 143, (%99)
hocam sitendeki yazılım carklimiydi yoksa demomuydu.

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
yorumlarınız için tşk ederim herkeze

wmaraci
wmaraci

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
30 gün sonunda etkinleştirme isteyen, kırılmamış, tertemiz de olsa lisanslı bir yazılımı dağıtmak yasaktır. Ama kafanı rahat tut, bir şey olmaz. Bloguna da illegal karıştırma ;)

Ek Olarak: Üretici eğer yazılımı 'demo sürümü' adı altında ücretsiz olarak dağıtmıyorsa yazılım demo değildir. Sadece lisans anahtarı girilmemiş orjinal dağıtımdır. Eğer olay böyle olsaydı işletim sistemleri site üzerinden dağıtılır, lisans anahtarı para ile satılırdı

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)

tatilmekan adlı üyeden alıntı

hocam sitendeki yazılım carklimiydi yoksa demomuydu.

demoydu 30 günlük serial girilirse aktif ediliyor

Ek Olarak:

Batuhan adlı üyeden alıntı

30 gün sonunda etkinleştirme isteyen, kırılmamış, tertemiz de olsa lisanslı bir yazılımı dağıtmak yasaktır. Ama kafanı rahat tut, bir şey olmaz. Bloguna da illegal karıştırma ;)

bi arkadaşa verdim anasını ağlatmış sitenin :S ne kadar crackli program varsa benm sitede mevcut duruma gelmiş sildim herşeyi bişeyler kurana kadar hosting açık bekliyor umarım bişe çıkmaz :s google a yönlendirdim bekliyo

Ek Olarak: Ev kullanıcılarına bi sorun çıkmıyor ama iş yeriniz varsa ve bilgisayardaki windows craklıyse yandınız başka bişey demiyorum. ya lisans alın yada windows kullanmayın :S adamların bi avukatı var işini iyi biliyor biz hiç windowsun kullanıcı sözleşmesini okumayız ama bi okuyun derim. neden bu microsofta bağlıyız anlamıyorum başka işletim sistemleride var ubuntu gibi bide onlarımı denesek.
Batuhan

kişi bu mesajı beğendi.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
sitendeki içeriği sırf korkudan kaldırmaman gerekirdi, yasalarımız artık uyar-kaldır olarak işliyor, mahkeme olayın olmaz senişn para da ödemezsin, 30 günlük deneme süresi olarak indirtmek suç değil, onlarca türk warez sitesi ayaktalar hala, senin o konunla ilgilenmezler bile

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

techvadi adlı üyeden alıntı

demoydu 30 günlük serial girilirse aktif ediliyor

Ek Olarak:

bi arkadaşa verdim anasını ağlatmış sitenin :S ne kadar crackli program varsa benm sitede mevcut duruma gelmiş sildim herşeyi bişeyler kurana kadar hosting açık bekliyor umarım bişe çıkmaz :s google a yönlendirdim bekliyo

Ek Olarak: Ev kullanıcılarına bi sorun çıkmıyor ama iş yeriniz varsa ve bilgisayardaki windows craklıyse yandınız başka bişey demiyorum. ya lisans alın yada windows kullanmayın :S adamların bi avukatı var işini iyi biliyor biz hiç windowsun kullanıcı sözleşmesini okumayız ama bi okuyun derim. neden bu microsofta bağlıyız anlamıyorum başka işletim sistemleride var ubuntu gibi bide onlarımı denesek.

Ubuntu'yu 2. işletim sistemim olarak kullanıyorum, inan bana Windows 7 Ultimate yanında hiç kalır. Windows'da kullandığın yazılım alternatifini bulamaman teoride mümkün değil. bu arada sakın Pardus kullanma, önceleri işletim sistemlerini KDE kullanırdım ancak Pardus ile KDE'den soğudum.

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)

depresan adlı üyeden alıntı

sitendeki içeriği sırf korkudan kaldırmaman gerekirdi, yasalarımız artık uyar-kaldır olarak işliyor, mahkeme olayın olmaz senişn para da ödemezsin, 30 günlük deneme süresi olarak indirtmek suç değil, onlarca türk warez sitesi ayaktalar hala, senin o konunla ilgilenmezler bile

o korkuyu tahmın bıle edemezsın kardeşim :s.

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)

Beyaz adlı üyeden alıntı

Zannetmiyorum pek birşey olmaz.

İndirenin suçu,indirmesini kolaylaştıranın değil..O zaman bu mantıkla google da yardım ediyor o da ceza alsın?

Şirketlerin kullandıkları yazılımlar (Photoshop,Windows) gibi yazılımlar inceleniyor ama böyle sitelere,kullanıcılara birşey yapamazlar kolay kolay.

Aynen katılıyorum valla

www.mujdatsayar.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al