TolgaK
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
Hocam sizlerden Allah razı olsun içimi rahatlattınız bu gibi oyunlara gelen birisi değilim ama boşluğuma geldi nasıl kandıysam artık pc ye format atmadım facebook konuşmaları virüsü vermeye çalışması falan konuşmalar duruyor virüslü dosyayı açmam için olan israr vs. ve virüslü dosya faceden de engellemiş zaten çar sıkıntı değil oyun hiç değil ama işte insanın emeği olunca biraz kafaya takıyor ve bu mübarek ramazanda bu soysuzlar hırsızlık yapıyor ya zoruma gidiyor be dostum insanlık ne hale gelmiş insan diyebileceğimiz insanlar çok az kaldı herkes şimdiyi düşünüyor geleceği düşünenler pek yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam dilekçe vermenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tolga Karakılıç adlı üyeden alıntı
kardeş konuşmalarda virüsü veridği konuşmalar var virüs de elimde virüs den sonra beni engelledi delil olarak gösterebilirmiyim başka faceden mesaj attım salağa yattı ben çalmadım falan diye
Kardeş sakın konuşmaları, delilleri elleme bilgisayar aynen öyle kalsın bilişime suç duyurusunda kesin bulun o kişiyi ipsinden yakalarlar merak etme. herşeyini geri alırsın
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
NemoryTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
benimdfe olay varda metin2 değil çocuk ***** mail şifre istedi para vercem felan dedi ***** mail şifre bi verdim 500tl ***** ile alışveriş yapmış dilekçe versem paramı alırmıyım ? aylık 50tl ödüyorum o şerefsiz yüzünden 70+50 facebook konuşmaları ip adresi skype adresi telefon numarası herşeyi var adamı araştırdım adam çalıntı kredikartlarıyla alışveriş yapıp bişiler satıyormuş herkesi kandırmış yani AOG danda 3 5 kişiyi böyle bnm gibi kandırmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
şaka gibi. öyle bir şeye nasıl inanır da verdiği dosyaları indirirsiniz?
TolgaK
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
hocam bi hata oldu genelde dikkatli birisiyimdir pc güvenliğim internet güvenliğime dikkat eden her önlemi alan birisiyim ama işte mt2 server kurmuş gibi pack yollayıp virüsü içine koymuş neler varmış böyle bişiyi ilk defa gördüğümden kandım
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnşaat Müh
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
size ait herhangi bir bilginin sizden habersiz alınması suçtur. oyunun resmi mail adresine konuyu anlatınız charın en son girdiği ip adreslerini alıp suç duyurusunda bulunun. Tekrardan Geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Olabilir hocam insanlık hali yani. Bence o programı da şikayet edin belki kodlarını vs. açarlarsa bazı bilgilere ulaşabilirler diye düşünüyorum. Face'i varsa tehtid edin ve şikayetçi olduğunuzu söyleyin hocam belki işe yarar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
Sen hakkını ararsan karşı taraf cezasını çeker. BURADA DENENLERE BAKARSAN BİRŞEY OLMAZ. wolfteam da 3 yıl hapis yiyen var.
Ek Olarak: 1. t*******dan veya speronline'dan sizinle iletişime gecen kişinin ip numarası alınacak.
2. mt2 oyununun türkiye şubesi varsa oradan sizin hesabınıza hangi ip lerden giriş yapıldıysa onların dökümü çıkarılacak,
3. dediğiniz kişinin ip adresi onların içinde varsa sorguya çekilir, suçu sabitlenir.
NOT: Bir kişiye herhangi bir sebepten dolayı oyun vb. herhangi bir hesabın şifresini siz kendiniz vermiş olsanız bile eğer hesaplardan o kişi tarafından zarara uğramış olursanız ''EMNİYETİ SU İSTİMAL'' bu bir suçtur. Karşı taraf ceza yer.
Ek Olarak: bunları savcılık nezlinde bilişim şube polisleri yapacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-