ndrctnts
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%25)
İşleyişi gayet hoş ama firmalar için bayağı sıkıntı.
Eski çalıştığım firma da genel müdürdüm sikayetvar.com daki şikayetlerimizi kaldırması açısından site ile iletişime geçtik bizden bayağı büyük paralar istemişlerdi. Kurumsallaşmak yolunda bizde bu paraları ödedik ama içim acımıştı. Aslında şikayetvar.com iyilik meleği değil inanlmaz derece de firmaların kanını emen bir kene.
1 kişi bu mesajı beğendi.
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
şikayet ediyorsunuz ve FİRMAYA PARA VERİP KALDIRIYOR böyle sistem ya önlem alınmalı veya sistemi dğeişmeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Maalesef size katılmıyorum. Genelde şikayeti olanlar çözüm için kullanıyor, gereksiz olarak firmanın puanını olumsuz etkilemek adına birileri üye olup ortalığı karıştırdığını düşünmüyorum. Yaşadığım deneyimlerde sikayetvar şayesinde çözüm buldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bi arada change.org sitesinde change.org kapatılsın diye bi şey yapılmıştı odun herif tarafından :D Sizde öyle yapabilirsiniz.Change.org'a sikayetvar kapatılsın diye kampanya başlatabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Hak veriyorum, bazı kişiler bir markayı karalamak adına çekememezlik politikası altında haksız varsayımlar ortaya atabiliyor
Delil olmadan beyanda bulunulan binlerce asılsız şikayet mevcut birçok şirket, oluşum hakkında. Eğer bir şikayet yayınlanacaksa bence bunu somut delillerle yayınlamalılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
şikayetvar'a yazılan iddiaların delillendirilmesini istemişsiniz haklı olarak. bence siz de aşağıdaki iddianın kanıtını sitede sunmalısınız.
"Merhaba xxx xxx isimli şahıs firmanızdan şikayetçi oldu. Firmanızdan şikayetci olan kişinin yazdığı yazıya cevap yazmak için bize 800 TL ödeyin size cevap hakkı verelim."
ben böyle bir şeyin olmadığını düşünüyor değilim. hatta malum site yeterince güçlüyse bu gücünü şantaj amaçlı kullanıyor mudur diye aklıma gelmiştir ve bu, ihtimal dahilindedir.
ama dediğim gibi siz de iddianızı delillendirmelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
inşaat teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** A**
-