yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İster site yapın isterse domaini atıl bırakın marka olduğundan Türkcell'e devretmeniz gerekir.
Çünkü Turkcell ve 5g kelimeleri aratıldığında siteniz google tarafından üçüyüncü site olarak bile önerilse, karşı taraf benim üçyüzüncü içeriğim de kaliteli olmak zorunda diye hak talep eder.
Çünkü marka Türkcell'e ait.
Evet çıkardıkları sorun ya da titizlik çok abartılı ama hakları var.
Dolayısıyla ister site yapın ister atıl olarak domain olarak internette kalsın, bu Türkcell'i ilgilendirir.
Devir etmenizi isteme hakları var.
Kısaca ben turkcell5g nokta com sitesi üzerinde para kazanmıyorum ve de satmak da istemiyorum demeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
Belki de satmama hakkınız vardır ben sadece mantık yürüttüm ve dediğim gibi düşünmüyorum.
Gokbel
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
siteyi mahkeme kararı ile kapatabilirler, belki bilenle vardır bipp.com diye bir sözlük sitesi vardı, turkcellin bip uygulamasının adına benziyor diye mahkeme kararı ile kapatmışlardı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hukuken haklı bile olsanız karşınızdaki Turkcell ve hukuk sistemi hakkında da daha fazla yorum yapmak istemiyorum...
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Özgür Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ŞafakÇALIŞKAN , ilgili alan adını satın aldım. Turkcell avukatına durumu bildirdim. O da şirketteki bir yetkiliden dolayı bu işe bakıyormuş. Sorayım diye bekletti beni 5-10 dakika. Sonra dedi ki: "Onlar şu anda konuyla ilgilenmiyorlar." Ara ara arıyorum. Size devretmek istiyorum diye. Ancak her hangi bir geçerli dönüş alamıyorum.
Kendileri bir zaman sonra almak isterse o zaman bu kadar kolay çabalamayacağım.
Marka haklarına saygı duyan biriyim. Bu alan adını da bu nedenle aldım. Şansa bak. Alan adını aldığımda Turkcell alan adıyla ilgilenmeyi kesmiş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aponkral markasının sahibi, yazılım ve proje geliştiricisi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
İmalat
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence geri alamazlar, Yurtdışında yabancı birisi bu domaini alsaydı onada aynısını yapıcakmıydı zannetmem,bu domain yetiş-kap işi değil mi? Bana kalırsa Domain sahibi haklıdır koskoca Şirket 10-20bin veremicekse neden var bizden geç**diklerinden versinler bahre :)
www.gamerozzi.com TURNUVA YÖNETİCİSİ
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Yorumlari okudumda telif hakkindan haberi olmayanlar bos yapmis hep
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizi açıkça tehdit ediyorlar. Sakın domain vermeyin. İsteyen istediği domaini alır