-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Ne kadar yükselişte olsa da arkadaşlara şunu tavsiye ederim sizi üzecek rakamları bitcoine bağlamayın kredi çekenleri duydum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pardon benim kafa birden dolara gittide noluyor anlayamadım. aynen öyle bu arada sizi yakalamışken, ethereum fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz. bu hafta ani bir yükseliş olur mu sizce?
ingilizceniz varsa, dunyadaki güvenilir tum btc borsalarından alım satım yapabilirsiniz. sadece btc değil diğer tüm kripto paraları alıp satabilirsiniz. türkiyede iki tane var onlarda btc alıp satarsınız birtek.
Euphrates adlı üyeden alıntı
Ne kadar yükselişte olsa da arkadaşlara şunu tavsiye ederim sizi üzecek rakamları bitcoine bağlamayın kredi çekenleri duydum...
ancak bu dediğiniz tüm yatırım piyasaları için geçerli, borsa, forex, kriptolar, emtialar vs vs vs
kredi ile yatırım mı yapılır, adı yatırım zaten yani ihtiyaclarınız dısında elinizde fazla kalan parayı kullanma yontemi, kredi ise borç :D
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ethereuma para yatırmadım hiç, ne desem yalan olur. Fakat yatırım yapmayı düşünüyorum uzun vadede; çünkü artık bir altcoin olmaktan çıkıp btc gibi ödeme aracı olarak kullanılacakmış, bitpay gibi bir sistem geliştiriyorlarmış.
Yakın vadede ne olacağına dair, bilgili arkadaşlar yorum yazarsa daha iyi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LiDYASIZ bende sizin gibi düşünüyorum. Küçük bir miktar eter alacağım bakalım. kısa vadede kazanç getirecek gibi duruyor 3 - 4 haftadır takip ettiğim tüm forumlarda ortak paye bu eterin kazandıracağı.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
sitenin header alanı çok güzel olmuş.
Logonda güzel olmuş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Komut site benim değil ama sahiplerini tanıyorum, genel yayın yonetmenini tanıyorum, teşekkürler onların adına.