Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() 1 yıl aradan sonra temamı güncelledim - Yorumları alayım |
|
||||
|
||||
Merhaba arkadaşlar.
Bir yıldır kullandığım jnews temasını yeniden düzenledim ve tasarımı baştan aşağı değiştirdim. Göz var nizam var benim göremediğim eksikler olabilir. Bu yüzden sizden kısa da olsa bir yorum almak istedim. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. ciplakyazar.com |
||||
Çıplak Yazar - Kişisel blog ve öyküler
www.ciplakyazar.com |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Çok güzel olmuş yeni tema, başarılar. Kullandığınız temanın birden fazla sürümü vardı sanırım? bu yeme-içme kategorisine ait olandı değil mi?
Konu İlkay tarafından (12 Mayıs 2019, 15:32 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Evet admin panelinde kuruluma hazır demolar mevcut. Ben daha önce magazin kullanıyordum. Ama bu kullandığım dediğiniz gibi yeme içme.
|
||||
www.ciplakyazar.com |
|
||||
|
||||
Güzel olmuş. Özgün temalar her zaman bir adım öndedir.
|
|
||||
|
||||
Olmamış.
|
|
||||
|
||||
CoaX Teşekkür ederim hocam. Kesinlikle ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bu yüzden header kısmına geniş bir bacground image koymayı planlıyorum.
Photoshop konusunda biraz zayıf ve banner konusunda tam anlamıyla kafamda bir şey netleştirmediğim için, şu an banner konusunu erteledim. |
||||
www.ciplakyazar.com |
|
||||
|
||||
Tema güzel olmuş, iyi günlerde kullan. Ama bence içeriklerin daha güzel. Tebrik ederim.
|
||||
fmoyuncusu.com
|
|
||||
|
||||
Hangi konuda eksiklik var hocam yardımcı olursanız sevinirim. Zaten bu amaçla konu açmıştım.
|
||||
www.ciplakyazar.com |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|