Anket Sonuçları: Sizce Temam Nasıl? | |||
Çok İyi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 7,14% |
Geliştirilmeli (Lütfen neler yapabileceğimi ekleyin) |
8 | 57,14% |
Çok Kötü |
5 | 35,71% |
Katılımcı sayısı: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Sitemin Tasarımı Sizce Nasıl? |
|
|||
|
|||
Buradan gelen yorumla neticesinde temamı yeniden ele aldım. Sizce hız, görsellik ve kullanışlılık olarak nasıl? https://www.aliytrklkmz.com
Konu ali159 tarafından (19 Mayıs 2019, 10:20 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Sitenizin linkini de paylaşsaydınız iyi olurdu.
|
|
|||
|
|||
Sitede Türkçe karakterleri desteklemeyen fontlar mevcut.
Logo aşırı sıradan - paintten yapılmış olma olasılığı fazla. CSS'de çakışmalar mevcut. Benzer yazılarım kısmı hemen üstündeki sosyal paylaşma düğmeleriyle uyumlu olsa ( flat tasarıma sahip olsa ) çok daha hoş durur. Fav icon'u daha anlaşılır, arkaplanı saydam bir ikonla değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Şuan gözüme çarpanlar bunlar. |
|
|||
|
|||
Ek olarak, orijinal temanın renk uyumuna sadık kalıp, göz kanatan tek renk kırmızı kullanmasaydınız keşke.
Konu özetinde gösterilen etiketlerde hoş dururdu. ![]() |
|
|||
|
|||
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|||
|
|||
furkannn
Faviconu geçici olarak daha anlaşılır bir logo ile değiştirdim. Fontların hepsini Türkçe destekli bir fontla (Roboto) değiştirdim. Sitenin genel rengini o kırmızıdan kurtardım. Logo için yeniden sıfırdan çalışmalara başladım. Benzer yazılarım şimdilik rengi de değişince hoş durdu ama daha flat bir tasarıma sahip hale geitrmeye çalışacağım. Css'de bulabildiğim çakışmaları düzeltim (buldukça gerisini de düzeltmeye çalışacağım) Etiketler yazının üst kısmında başlığın altında da vardı oradan kaldırayım derken özet kısmından da gitmiş oraya tekrar ekledim Tekrar tüm önerilerinizi için teşekkür ederim. Eğer başak bir sorun veya öneriniz varsa mutlaka yazın tekrar tekrar teşekkür ederim |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|