Merhaba arkadaşlar; 3-4 gün öncesinde yapımına başladığımız ve bugün bitirdiğimiz blog sitesini tanıtma amaçlı bir yazı yazdım.Umarım okursunuz ve beğenirsiniz.
Sanalda bir çok genel blogla karşılaşıyorsunuz.Aynı şekilde bende birçok genel paylaşım yapan blog görüyorum.Bu blogu açarken çok kişiyle paylaşmakdık.Neden mi? Çünkü,sokaktan bu işlerle alakası olmayan bir amcaya bile sorsak: ”tutmaz karşiim hiç uğraşma” kelimesiyle karşılacağımızı biliyorduk.Ama biz o kadar özgüvenliyiz ki o kadar genel blogun arasına karıştık.Tabiki uzayda yaşamıyoruz,biliyoruz ki takip edilmek için farklı ve özgün fikirlere sahip olmamız lazım.
Şuan iki kişilik bir dev kadroyuz ve daha çok yeniyiz.Bir gelirimiz yok site üzerinden.Kimseyi gelin bizim sitemizde yazın diye zorlamıyoruz da.Ama ”abi ben beğendim sizin sitenizi,gelişmesinde benimde emeğim olsun” veya ”benimde uğraşcak bişeye ihtiyacım vardı,sizin sitenizde hem vakit geçiririm hemde gelişmesine yardımcı olurum” diyorsanız kapımız,herkese açıktır.
Gelelim ”sitenizde neler paylaşıyorsunuz?” sorusuna. Sitemiz yukarda belirttiğimiz gibi genel bir paylaşım blogudur.Peki genel paylaşım blogu nedir? Genel paylaşım blogu(bize göre): birçok kategoride içerik giren bloglara denir.Biz ise ilham kaynağı tasarımlar,kullanabileceğiniz grafikler,wordpress makaleleri ve temaları,oyun ve teknoloji incelemeleri ek olarak haberleri,sosyal ağlardan güncel haberler,yazılım ve programlar gibi birçok kategoride güncel içerik Blogussu farkıyla sizlere sunuyoruz.
Yukardaki paragraflardada bahsettim siteye yazabilcek editörler arıyoruz.Biliyorum bu zamanda karşılıksız hiçbirşey yapılmıyor,ancak beğenipte benimde elimden şu gelir diyen olursa sevinirim :)
Şuan sitemizin bir geliri olmadığı için fazla bişey veremeyiz ancak ileride reklam gelirimiz olursa bunu editörler arasında paylaştırabiliriz.Veya site geliştikçe editörlerin sitesi varsa banner ekliyebiliriz.Eğer ilgilencek arkadaş varsa ö.m ile bana ulaşabilirler.
Site tasarımı tamamen bize aittir.Tema hakkındaki görüş ve eleştirilerinizi iletirseniz sevinirim.Ayrıca eksik varsa bildirmeniz yeterli.
Okuduğunuz için teşekkürler,umarım başarılı oluruz ve istediğimiz yerlere geliriz.
www.blogussu.com