Replay adlı üyeden alıntı
Sitelerinin reklamlarını ücretsiz koyucağım ayrıca şunu acıklamak isterim benim gelişen sitemde ben kimseye ihanet etmemişimdir yani bana gelcek kişinin bana güvenmesi gerekmektedir .
Gelecek kişinin sana güvenmesi için sadece sözlerin yeterli değil. Sitelerinin reklamlarını koyacağını söylemişsin. Açacağın blog zaten yeni olacak. Yeni açılmış blogtan reklam koysan da bir faydası olmaz.
Buralardan ekip bulmaya çalışarak başarılı olamazsınız. Siz, bir blog açıp, açtığınız blogu da iyi yerlere getirdikten sonra ekip kurmaya çalışsanız daha iyi olur. En azından blogunuzu gören kişi, "Bu kişi gerçekten başarılı bir blog oluşturmuş. Ben de ekibine katılayım" diyebilir.
Bu forumda sizin yaptığınız gibi yapan kişiler de gördüm. Böyle yapınca benim üzerimde sizin ve diğerlerinin bıraktığı izlenim, "Bu kişi kendi başına bir şey yapamıyor ve bütün işi ekibine alacağı kişilere yaptırmak istiyor." oluyor.
Sizi kötülemek gibi bir düşüncem yok. Fakat insanların kafasında böyle bir düşünce oluşabilir. Yani "ben güvenilirim, kimseyle problem yaşamadım" diyerek insanların size güvenmesini beklemeyin.
Yaptığınız başarılı işleri ortaya koymadığınız sürece ekip kurmanız zor.