lostyazilim
tr.link

Para kazanmak ile ilgili blog

12 Mesajlar 1.857 Okunma
acebozum
tr.link

alcaysalih alcaysalih Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Ücretsiz sistemlerle yepyeni bir hayata başladım

Merhaba arkadaşlar , yıllarca internetten para kazanmanın araştırmalarını yaptım ve tüm zamanımı o kadar yıl boşa harcadım . 1 ay önce master kazanç aldı bir ürün aldım ve inanın yaşama şeklim değişti . Kendi şirketimmiş gibi sabah erken kalkıp , akşam belirli saatte bırakıyorum . Ve içindeki sır gibi tutulan taktik ve teknikler sayesinde açtığım siteyi yükseltebiliyorum. 2 hafta önce tüm hesaplarım silindi ve 3 tane sitem Arama motorlarında birinci sayfadaydı .

Yeni bir blog açtım ve çok iyi yerlere geldim çok kısa sürede . Sizlere sitemi tanıtmak istiyorum , ama sizde bu işi merak ediyorsanız buraya tıklayıp kazanıtlara bakabilirsin .

Yeni açtığım siteye gitmek için bu yazıya tıklayabilirsin.

elektronikssl
webimgo

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Yazınız sanki radyolarda 120 TL'ye telefon satmaya çalışan kişilerin ki gibi olmuş. Daha sade ve açıklayıcı bir şey olabilirmiş. Fakat hoşuma gitti, araştırmaya başlayayım bende.

:)

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Biraz benzemiş evet bende yeni farkettim . Ama ben birşey satmaya çalışmıyorum , sadece söylüyorum. Bu yolda çok sıkıntı çektim , başarmak için okulda başarısız oldum . Şuan üniversiteye gidiyorum birçok şeyi başarmış olarak sizde başarabilirsiniz. Şanslısınız , masterkazanç var

ArifErdem ArifErdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 21 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

alcaysalih adlı üyeden alıntı

Biraz benzemiş evet bende yeni farkettim . Ama ben birşey satmaya çalışmıyorum , sadece söylüyorum. Bu yolda çok sıkıntı çektim , başarmak için okulda başarısız oldum . Şuan üniversiteye gidiyorum birçok şeyi başarmış olarak sizde başarabilirsiniz. Şanslısınız , masterkazanç var

Neyi başardınız acaba? Başarılarınızdan bahsetmek istermisiniz, nedir mesala ne yaptınız? :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Eskiden 140 kiloydum , şuan 70 kiloydum .
Eskiden internetten para kazanma konusunda bilgim yoktu para harcıyordum gerisi gelmiyordu , şuan hiç para harcamadan
aylık neredeyse 1000 tl akzanıyorum kurduğum otomatik sistemle .
Eskiden derslerimde başarılı olamazdım , şimdi yıldız teknik üniversitesinde makine okuyorum ve bölüm birincisiyim
Eskiden herşeye muhalefet olan boş insanlara hemen cevap verme yarışına girerdim ve şimdi o kadar basit değilim .
Daha aklıma gelmeyen onca şey var ve hepsini internetten okuyarak,beynimi geliştirerek başardım.

Ama en önemli şeyi söyleyeyim sana , başarmanın bedelini bir dönem için ödemezsem , başarmamanın bedelini bir ömür boyu ödeyeceğimi anladım . Bunu anlamayadıysan eğer , aynaya bak ve şuana kadar benim yaptıklarım gibi birşey yapabildin mi düşün.

ArifErdem ArifErdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 21 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

Eskiden 140 kiloydum , şuan 70 kiloydum .
Eskiden internetten para kazanma konusunda bilgim yoktu para harcıyordum gerisi gelmiyordu , şuan hiç para harcamadan
aylık neredeyse 1000 tl akzanıyorum kurduğum otomatik sistemle .
Eskiden derslerimde başarılı olamazdım , şimdi yıldız teknik üniversitesinde makine okuyorum ve bölüm birincisiyim
Eskiden herşeye muhalefet olan boş insanlara hemen cevap verme yarışına girerdim ve şimdi o kadar basit değilim .
Daha aklıma gelmeyen onca şey var ve hepsini internetten okuyarak,beynimi geliştirerek başardım.

Ama en önemli şeyi söyleyeyim sana , başarmanın bedelini bir dönem için ödemezsem , başarmamanın bedelini bir ömür boyu ödeyeceğimi anladım . Bunu anlamayadıysan eğer , aynaya bak ve şuana kadar benim yaptıklarım gibi birşey yapabildin mi düşün.

Bence siz eskiden bu kadar boş ve yalan söyleyen bir insan değildiniz. Kurduğunuz otomatik sistemden sonra otoyalan makinası olmuşsunuz :)
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Öğrendiklerinizi internetten öğrendiyseniz sıkıntı var sizde. Yaşayarak öğrenilmesi gereken şeyler bunlar. Üniversite okumanızı internete mi borçlusunuz şimdi?
bugrahanisbakan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

Arif Erdem adlı üyeden alıntı

Bence siz eskiden bu kadar boş ve yalan söyleyen bir insan değildiniz. Kurduğunuz otomatik sistemden sonra otoyalan makinası olmuşsunuz :)

"Önce lafa bakarım laf mı diye , sonra lafı edene bakarım adam mı diye" demiş Mevlana

Öğrendiklerinizi internetten öğrendiyseniz sıkıntı var sizde. Yaşayarak öğrenilmesi gereken şeyler bunlar. Üniversite okumanızı internete mi borçlusunuz şimdi?

Gerçekten anlaşılmaz ve saçmasapan yorumlar atıyorsunuz . Ben YGS ye girerken son 2 ay internette tüm senelerin sınavlarını , videolu anlatımlarını buldum üstelik anlamadığım birşey olduğunda sordum ve bana anlattılar . Bunların hepsini ücretsiz olarak , internet sayesinde aldım . Sen hala yerinde sayıyorsan , yaşayarak öğrenmeye devam edebilirsin

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

"Önce lafa bakarım laf mı diye , sonra lafı edene bakarım adam mı diye" demiş Mevlana

Gerçekten anlaşılmaz ve saçmasapan yorumlar atıyorsunuz . Ben YGS ye girerken son 2 ay internette tüm senelerin sınavlarını , videolu anlatımlarını buldum üstelik anlamadığım birşey olduğunda sordum ve bana anlattılar . Bunların hepsini ücretsiz olarak , internet sayesinde aldım . Sen hala yerinde sayıyorsan , yaşayarak öğrenmeye devam edebilirsin

Sende şu havayı sezdim, ben biliyorum, ben internetten her şeyi öğrendim, sizin öğrenemediklerinizi ben öğrendim. Bu tutumundan vazgeçmelisin önce. Daha sonra seninle tartışabiliriz. :)

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Hodri meydan ;)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al