-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazınız sanki radyolarda 120 TL'ye telefon satmaya çalışan kişilerin ki gibi olmuş. Daha sade ve açıklayıcı bir şey olabilirmiş. Fakat hoşuma gitti, araştırmaya başlayayım bende.
:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz benzemiş evet bende yeni farkettim . Ama ben birşey satmaya çalışmıyorum , sadece söylüyorum. Bu yolda çok sıkıntı çektim , başarmak için okulda başarısız oldum . Şuan üniversiteye gidiyorum birçok şeyi başarmış olarak sizde başarabilirsiniz. Şanslısınız , masterkazanç var
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eskiden 140 kiloydum , şuan 70 kiloydum .
Eskiden internetten para kazanma konusunda bilgim yoktu para harcıyordum gerisi gelmiyordu , şuan hiç para harcamadan
aylık neredeyse 1000 tl akzanıyorum kurduğum otomatik sistemle .
Eskiden derslerimde başarılı olamazdım , şimdi yıldız teknik üniversitesinde makine okuyorum ve bölüm birincisiyim
Eskiden herşeye muhalefet olan boş insanlara hemen cevap verme yarışına girerdim ve şimdi o kadar basit değilim .
Daha aklıma gelmeyen onca şey var ve hepsini internetten okuyarak,beynimi geliştirerek başardım.
Ama en önemli şeyi söyleyeyim sana , başarmanın bedelini bir dönem için ödemezsem , başarmamanın bedelini bir ömür boyu ödeyeceğimi anladım . Bunu anlamayadıysan eğer , aynaya bak ve şuana kadar benim yaptıklarım gibi birşey yapabildin mi düşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Öğrendiklerinizi internetten öğrendiyseniz sıkıntı var sizde. Yaşayarak öğrenilmesi gereken şeyler bunlar. Üniversite okumanızı internete mi borçlusunuz şimdi?
1 kişi bu mesajı beğendi.