Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kimse bu konuyu görmedi mi bana mı öyle geliyo :S
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Temanı çok beğendim ama biraz canlılık gelse mükemmel seviyesine ulaşabilir diye düşünüyorum :)
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sağol :) sade olmasını istedim sade olan her temayı severim :) v2 yaparsam renkli olabilir
cagri
Bu kez olacak!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Haydi bakalım, keyifli bloglamalar. Tema zaten güzel, içerik de aynı doğrultuda olursa tadından yenmez ;)
Exporar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site güzel sade seo iyi pr düşük 0 içerikler güzel başarılarının devamının dilerim :)
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Poyraz adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar uzun süredir düşündüğüm kişisel sitemi açtım sonunda. Çünkü PoyrazGrafik.Com da fazla özgün makale yazamıyordum, bu da beni sıkıntıya düşürüyordu. Pagerankım yükselmesine rağmen Alexa'm bi inip bi çıkıyordu. Kişisel sitem olan SertacPoyraz.Com da jQuery, html/css, web tasarım dersleri, grafik tasarım dersleri, videolu dersler ve arada sırada web elementleri (icon, wallpaper) falan paylaşırım gül gibi geçinip gideriz blogumla. İyi hit sağlar mıyım bilmiyorum ama sizin destekleriniz ve yorumlarınızla yükselebileceğime inanıyorum..
SertacPoyraz.Com
Ek Olarak: Oha kimse yorum atmamış 5 bedava logo desek herkes gelirdi :D
Siten hayırlı ve uğurlu olsun dostum, bende kişisel blog açtım ancak hiç, birşey yazasım gelmiyo, ilk açtığım BurgazTurk'e birşeyler yazıyorum hep, sitendeki tema çok hoşuma gitti, güzel ve sade durmuş, Tekrar'dan hayırlı olsun, Yorum atmayanlarda oluyor dediğin gibi "5 bedava logo" dersek yazarlar :) bende konu açtığımda adamlar bakıyor çıkıyor bir teşekkürler en kötü ufak bir görüş bile belirtmiyor ama tabi bu kendi düşünceleri saygı duymak lazım.
"...bir daha gel, gel samsundan..."