Poyraz adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşlar uzun süredir düşündüğüm kişisel sitemi açtım sonunda. Çünkü PoyrazGrafik.Com da fazla özgün makale yazamıyordum, bu da beni sıkıntıya düşürüyordu. Pagerankım yükselmesine rağmen Alexa'm bi inip bi çıkıyordu. Kişisel sitem olan SertacPoyraz.Com da jQuery, html/css, web tasarım dersleri, grafik tasarım dersleri, videolu dersler ve arada sırada web elementleri (icon, wallpaper) falan paylaşırım gül gibi geçinip gideriz blogumla. İyi hit sağlar mıyım bilmiyorum ama sizin destekleriniz ve yorumlarınızla yükselebileceğime inanıyorum..

SertacPoyraz.Com

Ek Olarak: Oha kimse yorum atmamış 5 bedava logo desek herkes gelirdi :D

Poyraz adlı üyeden alıntı

kimse bu konuyu görmedi mi bana mı öyle geliyo :S

Siten hayırlı ve uğurlu olsun dostum, bende kişisel blog açtım ancak hiç, birşey yazasım gelmiyo, ilk açtığım BurgazTurk'e birşeyler yazıyorum hep, sitendeki tema çok hoşuma gitti, güzel ve sade durmuş, Tekrar'dan hayırlı olsun, Yorum atmayanlarda oluyor dediğin gibi "5 bedava logo" dersek yazarlar :) bende konu açtığımda adamlar bakıyor çıkıyor bir teşekkürler en kötü ufak bir görüş bile belirtmiyor ama tabi bu kendi düşünceleri saygı duymak lazım.