Tarih ve siyaset üzerine açmış olduğum sitem 3.5 ayını doldurdu ve wmaracı'ndaki dostlar ile paylaşmak istedim. Serenti; tarih, gayri resmi tarih, siyaset ve kültür üzerine eğilen bir site. Bildiğimiz tarihin yanında bilmediğimiz ya da meraklıları dışında çok az kişinin bildiği konulara eğiliyor. Dünyaya devrimci, antiemperyalist, Atatürkçü bir bakış açısı var. Türk olmaktan gurur duyan ama gerektiğinde tarihini sorgulamaktan çekinmeyen bir yazar kadrosu var.
Tarih konusuna özel ilgim var. Evimde 5.000'in üzerinde kitap ve kaynak bulunmakta. Gerektiğinde artık piyasada bulunmayan 1950'li yıllardan kalma kitaplardan gerekse beğendiğim yazarlardan güzel yazıları siteme taşıyorum. 5 yıl boyunca Türkiye'nin en çok satan siyasi dergilerinden birinde dünya köşesini hazırladım. Birçok kitabın editörlüğünü yaptım. Türk dünyasından birçok yazar ve değerli insanla bizzat konuşup tartıştım. Elimden geldiğince ulusunu seven, ülke sorunlarına bilimsel açıdan yaklaşmayı bilen insanlar çıkması için çabalıyorum.