Umuyorum ki 3.5 yılını dolduracak :) Tarihe benim de ilgim var ve takipteyim....
Düşünceleriniz için teşekkürler, tarihe hepimizin ilgisi olmalı
Hocam sitenize genel bir göz attım gayet güzel bir site olmuş. İçerik konusunda da anlattığınız gibi ise nefis birşey çıkmıştır. Ben aboneniz olabilir. Başarılarınızın devamını diliyorum...
Google açısından bakarsak, benden içerik alıp kendi sitelerine ekleyenleri google o siteler için artık backlink kabul ediyor.
Diğer açıdan bakarsak sitemdeki içerik kalitesini elimden geldiğince yüksek tutuyorum. Yazıları gerçekten özenle seçiyorum. Baştan savma olacağına hiç olmasın mantığıyla hareket ediyorum. Neredeyse bütün yazılar, tarihle akademik olarak ilgilenenlerin tanıdığı yazarlardan, düşün adamlarından alınma. Popüler Tarih ya da Resimli Tarih dergilerinden de yazı eklemekteyim.
Ek Olarak:
Siteni inceledim gayet hoş. Tarih sitesi açmak bana göre sorumluluk demektir. Kitaplardan aktardıgınız cümleleri bile dikkatle aktarmalısınız. Tarih yazmak tarih yapmaya benzer. Ne hoştur ki tarihte birçok havada kalan mevzu vardır. Bunları doğru yazmaya çalışmak başka bir tezatlıktır.
Sitende başarılar dilerim.
Sitende başarılar dilerim.
Asıl mesleğim editörlük olduğu için ister istemez bazı şeylere otomatik olarak dikkat ediyorum. Dediğim gibi siyasi bir geçmişim var ve Türkiye'nin en büyük siyasi dergisinde 5 yıl dünya köşesi benim sorumluluğumdaydı. Yaklaşık 300'ün üzerinde kitabın editörlüğünü de yaptım.
Ama şu da var ki, siyasi bir geçmişim olduğundan bir dünya görüşüm var ve her yazardan yazı koymam. Okurum ama siteye eklemem. Amacım ticari olmadığından sitemi P*** yapacağını bilsem de, yayınlamam karşılığında çok fazla para vereceklerini söyleseler de her yazıyı ekleyemem. Açıkçası bir inanç, bir ülkü için açtım bu siteyi.