lostyazilim

Teknoloji Blogum hakkında düşüncelerinizi bekliyorum

7 Mesajlar 1.257 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sefakurucom sefakurucom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Master / Teknik Servis Personeli
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 4 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba öncellikle teknoloji blogumun adresi: www.sefakuru.com

Öncellikle teknoloji dünyasını sevdiğim için kendi ismimle domain alıp bu işe başladım. Bu domain ile devam etmelimiyim yoksa başka bir domain alıp onun üzerinden mi devam edeyim.

Sitemin günlük hiti: 35 ile 50 arasında sitemi açalı 7 ay oldu bu ziyaretçi sayısı normal mi 7 aya göre yoksa çok düşük mü ?

Alexa değerlerim
Dünya 1,981,935
Türkiye 106,952

Ayrıca yeni bir domain üzerinden teknoloji sitesi kurmayı düşünüyorum. Ortak olmak isteyenler var ise özelden mesaj atabilirler.

Sağlık Blogu Adresim: www.sefakuru.com
wmaraci
reklam

Mustafayasar Mustafayasar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Design & Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 106 / 51
  • Ticaret 12, (%92)
Hocam web siteniz teknoloji haberleri paylaşmatasınız ama kategori sayısı oldukça az diğer sitelere bakarak kategorileri çoğaltın bence. Başka bir web sitesi açacaksanız bence bu tema yerine Newspaper theme yı kullanmanızı öneririm ücretsiz bulma şansınız var.

tahsinyaman tahsinyaman WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam siteniz hayırlı olsun,

IOS tek elle klavye kullanımı başlıklı yazınızda içeriğin tamamı bold karakter ile yazılmış. bu bir tercihmidir yoksa dalgınlıkla yapılmış birşeymidir?

Site için tema seçimi gayet hoş olmuş göz yormuyor.

Eklemek istediğim farklı bir konu ise, içeriğe girmek için "içerik başlığı" veya "okumak için tıklayınız " linklerine tıklamak gerekiyor. fotoğraf a da tıklanılabilirlik verirsen çok daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Başarılar dilerim.

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
hocam kendi isminle teknoloji sitesi ne kadar yürür biraz düşündürücü bence bunu kendi kişisel siteniz yapın teknoloji için teknoloji isim ağırlıklı bir site açın
Ranay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 4 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

tahsinyaman adlı üyeden alıntı

Hocam siteniz hayırlı olsun,

IOS tek elle klavye kullanımı başlıklı yazınızda içeriğin tamamı bold karakter ile yazılmış. bu bir tercihmidir yoksa dalgınlıkla yapılmış birşeymidir?

Site için tema seçimi gayet hoş olmuş göz yormuyor.

Eklemek istediğim farklı bir konu ise, içeriğe girmek için "içerik başlığı" veya "okumak için tıklayınız " linklerine tıklamak gerekiyor. fotoğraf a da tıklanılabilirlik verirsen çok daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Başarılar dilerim.

Aslında H tagları kullanmıştım fakat ama temanın kodlamasında bir sıkıntı var güncelleme ile düzelecek inşallah

Ek Olarak:

tecnomedya adlı üyeden alıntı

hocam kendi isminle teknoloji sitesi ne kadar yürür biraz düşündürücü bence bunu kendi kişisel siteniz yapın teknoloji için teknoloji isim ağırlıklı bir site açın

Kendi ismiyle açılan bir çok teknoloji blogu adını duyurmuş özelden atabilirim hocam bende buna göre hareket etmiştim

Ek Olarak:

tecnomedya adlı üyeden alıntı

Kendi ismiyle açılan bir çok teknoloji blogu adını duyurmuş özelden atabilirim hocam bende buna göre hareket etmiştim

McCOY35 McCOY35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Satış Destek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 3, (%100)
Şuan senin soruna en iyi yada en tecrübeli yanıtı sanırım ben verebilirim. Benimde isim olmasa da nickimle açtığım ve 7 yıldır aktif olan bir teknoloji bloğum var. isim ve nick ile belli bir seviyeye gelmeniz çok fazla emek istiyor. Ve açık olarak konuşmak gerekirse tek başına özgün birşeyler üretmek istiyorsanız bu çok zor. Piyasada ki rakipleriniz zaten ekip olarak çalışan ve yıllardır sektörde olan siteler bunlarla baş etmeniz(miz) çok zor.
Bu yüzden en azından daha iyi bir noktaya gelebilmeniz açısından teknoloji ile alakalı bir domain alıp o şekilde devam edebilirsiniz.

mccoy35.com

• Üyelik 15.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 4 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
bu konuda haklısın almanca teknoloji sitelerden çeviri yapıyorum bizim adını duyurmuş teknoloji siteerinde haberine rastlıyorsun çok sıkı çalışıyorlar. Rekabet etmek tek başına imkansız tabi ama teknoloji sayesinde üç beş cep harçlığı çıkarsam yeterli bu ana kadar yazdığım konuların hiç biri copy paste değil yüzde yetmişe yakını re-write dedğiniz gibi teknoloji konusunda ekmek yemek çok zor.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al