tahsinyaman adlı üyeden alıntı

Hocam siteniz hayırlı olsun,

IOS tek elle klavye kullanımı başlıklı yazınızda içeriğin tamamı bold karakter ile yazılmış. bu bir tercihmidir yoksa dalgınlıkla yapılmış birşeymidir?

Site için tema seçimi gayet hoş olmuş göz yormuyor.

Eklemek istediğim farklı bir konu ise, içeriğe girmek için "içerik başlığı" veya "okumak için tıklayınız " linklerine tıklamak gerekiyor. fotoğraf a da tıklanılabilirlik verirsen çok daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Başarılar dilerim.

Aslında H tagları kullanmıştım fakat ama temanın kodlamasında bir sıkıntı var güncelleme ile düzelecek inşallah

Ek Olarak:

tecnomedya adlı üyeden alıntı

hocam kendi isminle teknoloji sitesi ne kadar yürür biraz düşündürücü bence bunu kendi kişisel siteniz yapın teknoloji için teknoloji isim ağırlıklı bir site açın

Kendi ismiyle açılan bir çok teknoloji blogu adını duyurmuş özelden atabilirim hocam bende buna göre hareket etmiştim

Ek Olarak:

tecnomedya adlı üyeden alıntı

hocam kendi isminle teknoloji sitesi ne kadar yürür biraz düşündürücü bence bunu kendi kişisel siteniz yapın teknoloji için teknoloji isim ağırlıklı bir site açın

Kendi ismiyle açılan bir çok teknoloji blogu adını duyurmuş özelden atabilirim hocam bende buna göre hareket etmiştim