lostyazilim
tr.link

10 günlük sitemde 45 özgün içerik var hit yok

32 Mesajlar 5.093 Okunma
acebozum
tr.link

EmreToktas EmreToktas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 24
  • Ticaret 21, (%90)
2 bucuk yıllık 500+ konusu olan sitemde 1k hit vardı. Emeğe ve hite baksan 10k olması lazım. Her şey özgün yazı ve zaman değil.

googleasistan
webimgo

HidrolikAdam HidrolikAdam yok Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

hocam site ne amacında ben onu anlamadım. aklımızla dalga geçer gibi bir site girdim ama

Hocam sosyal medya da eski bir gönderiyi yeni keşfedipte paylaşan birisine yapılan "mağara soğuk muydu kardeş" gibi kalıplar yerine direkt atmalık link işte. Öyle eğlencesine yaptım :D

Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

HidrolikAdam adlı üyeden alıntı

Hocam sosyal medya da eski bir gönderiyi yeni keşfedipte paylaşan birisine yapılan "mağara soğuk muydu kardeş" gibi kalıplar yerine direkt atmalık link işte. Öyle eğlencesine yaptım :D

Hocam hazır hit yüksekken ziyaretçilerin daha fazla kalmasini sağlayacak adımlar atsaniz keşke :)

I Love Yandex Money

Thyphoon Thyphoon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 165 / 186
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam sizin bu sektörde işiniz zor sizinle aynı kategoriyi yapan binlerce site var. Fazla bir şey bilmiyorsanız biraz zor olur google'da sıralama yapmanız.
HidrolikAdam

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Hocam hazır hit yüksekken ziyaretçilerin daha fazla kalmasini sağlayacak adımlar atsaniz keşke :)

Bu mantıkla yürünürse olmaz işte, o arkadaşın sitesinin amacı konusunun dışına çıkmamalı zaten sitede tutacak içeriğe sahip. İçeriğe ekleme çıkarma yaparsa kimse gelmez.

ahmetsn99 ahmetsn99 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 14 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Thyphoon adlı üyeden alıntı

Hocam sizin bu sektörde işiniz zor sizinle aynı kategoriyi yapan binlerce site var. Fazla bir şey bilmiyorsanız biraz zor olur google'da sıralama yapmanız.

Aynen hocam pek bilgim yok benimde iste seo konusunda falan arkilerden yardim aliyorum

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Bu mantıkla yürünürse olmaz işte, o arkadaşın sitesinin amacı konusunun dışına çıkmamalı zaten sitede tutacak içeriğe sahip. İçeriğe ekleme çıkarma yaparsa kimse gelmez.

Moraali bozulan hemen çıkar ;) bari video falan olsa nasıl bulundu konuları biraz açılsa , çok güzel olur. 3 tane ikiser satırlık yazı var hocam burdan reklamla para bile kazanamaz. Ama mantıklı adımlar atarsa çok iyi işler yapabilir

I Love Yandex Money

HidrolikAdam HidrolikAdam yok Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)

Moraali bozulan hemen çıkar ;) bari video falan olsa nasıl bulundu konuları biraz açılsa , çok güzel olur. 3 tane ikiser satırlık yazı var hocam burdan reklamla para bile kazanamaz. Ama mantıklı adımlar atarsa çok iyi işler yapabilir

Hocam inanın hit çekme, para kazanma gibi amacım yoktu bu siteyi yaparken. Baktım godaddy de 2,20tl ye domain var bende de minireseller vardı gırgırına açtım siteyi bi kaç arkadaş arasına atışıp güleriz diye. Belki bi kaç ekleme yapabilirim ana sayfada değişiklik yapmadan. Unutmayın yahoo kullanıcıyı sayfa da tutacak içerik eklerken Google sadelikle yahoo yu sildi piyasadan. Ayrıca morali bozulan, insanın doğası gereği başkasının da moralini bozma eğilimine girer ve ona da linki atabilir. Böyle bakmak gerek konuya. Kimse siteye girmese bile site akılda yer edinirse ben amacıma ulaşmış olurum.

Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

HidrolikAdam adlı üyeden alıntı

Hocam inanın hit çekme, para kazanma gibi amacım yoktu bu siteyi yaparken. Baktım godaddy de 2,20tl ye domain var bende de minireseller vardı gırgırına açtım siteyi bi kaç arkadaş arasına atışıp güleriz diye. Belki bi kaç ekleme yapabilirim ana sayfada değişiklik yapmadan. Unutmayın yahoo kullanıcıyı sayfa da tutacak içerik eklerken Google sadelikle yahoo yu sildi piyasadan. Ayrıca morali bozulan, insanın doğası gereği başkasının da moralini bozma eğilimine girer ve ona da linki atabilir. Böyle bakmak gerek konuya. Kimse siteye girmese bile site akılda yer edinirse ben amacıma ulaşmış olurum.

Hocam birkaç kategori ekleyerek ana sayfaya çok daha güzel şeyler yapabilirsiniz. Sonuçta bu is için emek vereceksiniz. Karşılığını almayı dusunun :)

I Love Yandex Money

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Son açılan konu subway surfers, rakiplerinden bir asır sonra açmışsın konuyu, bu işlerde ilk yazanlar malı götürür. Ayrıca konu da özgün bir konu değil içerik olarak : şu arama ile bakabilirsin.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al