-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
2 bucuk yıllık 500+ konusu olan sitemde 1k hit vardı. Emeğe ve hite baksan 10k olması lazım. Her şey özgün yazı ve zaman değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam sosyal medya da eski bir gönderiyi yeni keşfedipte paylaşan birisine yapılan "mağara soğuk muydu kardeş" gibi kalıplar yerine direkt atmalık link işte. Öyle eğlencesine yaptım :D
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam sizin bu sektörde işiniz zor sizinle aynı kategoriyi yapan binlerce site var. Fazla bir şey bilmiyorsanız biraz zor olur google'da sıralama yapmanız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Makalepaneli adlı üyeden alıntı
Moraali bozulan hemen çıkar ;) bari video falan olsa nasıl bulundu konuları biraz açılsa , çok güzel olur. 3 tane ikiser satırlık yazı var hocam burdan reklamla para bile kazanamaz. Ama mantıklı adımlar atarsa çok iyi işler yapabilir
Hocam inanın hit çekme, para kazanma gibi amacım yoktu bu siteyi yaparken. Baktım godaddy de 2,20tl ye domain var bende de minireseller vardı gırgırına açtım siteyi bi kaç arkadaş arasına atışıp güleriz diye. Belki bi kaç ekleme yapabilirim ana sayfada değişiklik yapmadan. Unutmayın yahoo kullanıcıyı sayfa da tutacak içerik eklerken Google sadelikle yahoo yu sildi piyasadan. Ayrıca morali bozulan, insanın doğası gereği başkasının da moralini bozma eğilimine girer ve ona da linki atabilir. Böyle bakmak gerek konuya. Kimse siteye girmese bile site akılda yer edinirse ben amacıma ulaşmış olurum.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.