-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ahmet Hocam V2 ne zaman bizimle buluşacak. Ayrıca birçok bence sizin yaptığınız temadan cesaret alıp tema yapıp satmaya başladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu temayı gördüğümde aorhan'a mail atmıştım temanın wareze düştüğünü. Demek ki temayı wareze düşürenler de bunlardan birisi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben anlamıyorum neden bu kadar çok uzatılıyor. Kıskançlıkmı Pislik Mi ?
Adam hakkıyla yapmış ve satıyor kimsenin kafasına silah dayayıp temayı alın demiyor.Bu şekil davranışlarda bulunarak temayı hakkıyla satın almış arkadaşları haksızlığa uğratıp AORHAN'A karşı HIRSIZLIK faaliyeti gerçekleştiriyor.
Sizin ile aynı forumdan aynı ülkeden olan birinin emeğini çalmak ...
"Konu çözüldü ne işlem olucak neler yapıcaksın" bırakın bunları !
Temayı çakma kullanan birinimi gördün haber ver AOrhan'a insalık namına...
Bunların dışında sende çakma kullanıp satıyorsan kusura bakma rezilikten başka hiç bir şey değil !
Yakında ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Umarım çözüm bulursunuz.Yapılan iş hoş birşey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
maykcan efendi gelmiş bide bana mua verdi temayı diyor. mua verdi diye kullanmak zorundamısın temayı? şeref yoksunu sorun çözülmüşmüş. Bunun cezasını ahirette hem bunu ücretiyle alanlara hemde tema sahibine ödeyeceksin.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
0-60 arası yorumların tamamını kelimesi kelimesine okudum. Ahmet'e yapılan ayıp büyük. Temanın sahibinin sana ait olduğunu zaten biliyoruz. Hiç kimsenin bir şüphesi yok.
Daha önce warez olarak kullanan bir siteyi (ismini söylemeye gerek yok zaten o listenenler arasında) bir arkadaş irtibatı ile Ahmet'e bildirmiştik. Aynı şekilde satışının yapıldığınıda...
Düşünüyorumda o site sahipleri hergün kendi sitelerine girdiklerinde bu temanın hakkını vermeden kullandıkları için vicdan azabı çekmiyor mu?
Malesef sanal ortamdaki içerik ve ürünleri koruma imkanı çok çok az. Gerekli dava açılır evet, ancak bu dava bile aylar yıllar sürüyor ve insanı dava açtığına pişman ediyor.
Bu yüzden bu tür kişileri sadece ve sadece toplum baskısı denen olgu sayesinde utandırabiliriz. Bunu nasıl mı yaparız? İşte bu tür konularla.. Ve bloglarda açılacak benzer konularla..
Geçmiş olsun Ahmet.
Not: Sorun çözüldü vs. deniyor. Ancak görüşmelerinizle ilgili son durumu pmlersen sevinirim.
Deneyim demeyin, deneyin!
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Temayı ücretsiz verirse, parayla verdiği kişilere hakkı hukku düşer, o yüzden yazısında belirtmiş 47 lira 45 lira diye falan.
Burada temayı yapandan çok, alan kişilerden özür dilenmeli, onlarda çok akıllı ya parayla alıyorlar, böyle şifre kırmayı bilmiyorlar. (!) Ioncube olsun bade64 olsun. Şifreyse, başkası kullanmasın diye konmuştur. Bu devirde kendini kanıtlama egosu başladı sanırım, başkasının emeğini, parayla alanların hakkını düşünmemiz gerekiyor.
Mua, 11 senedir internetle içli dışlıyım demişsin güzel, ama 11 senede bunları hiç mi öğrenemedin diye soruyorum. Burada basit bir şeyle, çocukluk yaptım affedin olmamalı bence. O zaman bu tür şeylerin arkasını durduramazsınız. Biraz el insaf.
Allah yardımcın olsun Aorhan, zor iş. Mua çocukluk diyip özür dileyip, 11 sene internet hayatında olmaya da anlam verebilmiş değilim.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.