mua adlı üyeden alıntı

İnsanların benim hakkımdaki fikirlerini pek bilmem ama sanırım şuanda oldukça aciz düşünüldüğünü biliyorum.

Evde değildim konudan haberim yoktu sağolsun Atakan mesaj attı. Bende hemen Ahmet Orhan'ı aradım yaklaşık 20dk knştuk. 11 yıldır internetle içli dışlıyım ama sadece son 1 yıllık webmaster hayatım oldu. İlk blogum, ilk alan adım olan semiyun.com'la başladığımda heves edip para biriktirip aPress teması almıştım. O zamanlar henüz herkeste yoktu, şuanki kadar yaygın değildi. Almamdaki en büyük nedenlerden biride buydu.

Sonra temayı editlemek istiyordum. Localhostta tema açılmıyordu. Sebebi de temanın şifrelenmiş olması. Bir yolla temayı editlemem gerekti ve şifreyi kırmanın bir yolunu buldum. Tabi daha yeniyiz ya büyük birşey yaptığımızı sanıyoruz :) o sıralar maykcanla aram iyidi muhabbet ederdk fln.. 2 kişiye verdm ben temayı ilk verdiğm kişi de maykcandı. İkincisi de androidhaber.org sahibi Yiğit. Arka arkaya günlerde verdm sonra zaman geçti normal olarak pişmanlık.... Hayatımda ilk kez kul hakkına girmiştim. Ahmet Orhan'a söylemekle söylememek arasında çok kaldım korktum. Bir insan ne kadar güçlü olursa olsun en zayıf insanın hakkına bile girerse ondan daha zayıf konuma düşer. Bende söylemeye korkuyordum. Bunca şey sonucunda sadece 1 gece uyuyamamıştım kendi muhasebemi yapmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 19 Mayıs'ta Marmara depremi olduğunda korkmuştum. Çünkü birinin hakkını almıştım öyle ölmek düşüncesi bile insanı korkutur.

Sonra bir reklam için Ahmet hocayla tekrar konuştum o anı söylemek için vesile diye düşündüm ama yine çekindim. Velhasıl işte bu konu aracılığı ile gün yüzüne çıktı diye de bugün bunu yazıyorum.

Kendisiyle telefonda uzun uzun konuştum maddi olarak üstüme düşen 2 tema ücretini ödemem. Manevi olaraksa üstüme düşeni bunu açıklayarak yapıyorum.

Ahmet hocadan özür bile dileyemedim telefondan. Çünkü bu durumda özür dilenmez. Hakkını helal et bile diyemedim çnkü ona yüzüm olmadı. Ama şuan en azından durumu herkese açıkladığım için birazda olsa vicdanen rahatladım.

Kötü, yalancı, kul hakkına giren, haram mal yiyen bir insan değilim. Sadece çok büyük bir hata yaptım...

@mua Aslında siz de çok büyük bir hata yok. Sizin en büyük sorununuz bazı insanlara güvenip paylaşılmaması gereken bir şeyi paylaşmanız. Ve bu insanların da amacı iyi insanların gösterdiği paylaşma duygusunu kötüye kulanmaktır. :mad:

Ancak Maykcan ve Fatih Durmuş'a çok kızdım. Adam bir de en alta Tasarım: Fatih Durmuş yazmış. Böyle insanlardan nefret ediyorum. :mad::mad::mad: