Profesyonel Blog Yazarı Olmak İsteyenler Mutlaka Okusun…
Önümüzdeki günlerde adını duymaya başlayacağınız, adından sıkça bahsettirecek yepyeni bir çalışma geliyor. Bu çalışma piyasada oldukça talep gören “Teobook”un yazarından büyük bir titizlikle hazırlanıyor. “Blog Ajans” adı verilen bu çalışma şu anda hazırlık aşamasında ancak en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor…
Peki, Blog Ajans Nedir?
Blog Ajans, bloğundan para kazanmak isteyen bloggerlar için bir eğitim platformudur. Blog Ajans, profesyonel blog yazarlarını bir araya getirecek bir platformdur.
Blog Ajans profesyonel blogger olmak isteyen kişiler için çeşitli eğitimler ve imkanlar barındıracak bir çalışma olacak. Blog Ajans sayesinde mükemmelleşen bloglarınız ve sahip olacağınız izleyici kitlesini en verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayacak bir platformdur.
Blog Ajans Ne İşe Yarar?
Blog Ajans, bloğundan para kazanmak isteyen bloggerlar için yeni bir kazanç kapısı, markalaşmak isteyen firmalar için tanıtım ve kampanya yapacakları bir çalışmadır. Blog Ajans profesyonel blog yazarlarını firmaların ilgi odağı haline getirecek bu sayede bloggerlar markalaşmak isteyen firmalar hakkında tanıtım ve öneri yazısı yazacak ve dolayısıyla para kazanacak.
Ayrıca markalaşma yolunda daha hızlı ilerlemek isteyen firmalar için daha çok tanıtım dolayısıyla daha çok müşteri ağı ve daha çok kazanç ortamı sağlayacak. Aramızda ürün sahibi kişiler çok nadir bulunur, hepimiz bloğundan para kazanmaya çalışan blogerlar olduğumuz için Blog Ajans’ın bizi ilgilendiren kısmı profesyonel blog sahibi olma yolunda bize rehberlik etmesidir. Profesyonel bir blogger olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. Blog Ajans hakkındaki tüm gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğim, beni takip etmeye devam edin…
Hepinizi profesyonel “Blog Ajans” ile profesyonel blog yazarı olmaya, profesyonel bloggerlar ile Blog Ajans’ta bir araya gelmeye davet ediyorum…
www.makalemarketi.com