-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nasıl link alınmasını bildiği sürece sıkıntı olmaz. Her tanıtım yazısında ana sayfa linki alırsan zararı olur tabi. ama yazınıza link alın hiç bir şey olmaz. imleme mantıgı da bu değilmidir zaten ?
Ek Olarak:
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
noktanoktam adlı üyeden alıntı
Hocam yanlış anlaşıldı sanırım orası :) Ben bir blogda çok fazla tanıtım yazısı yayınlanmasından bahsediyorum. Mesela x blogu bir kişisel blog olsun diyelim fakat sırf para kazanmak için haftada 5 tanıtım yazısı aldı ve yayınladı. ardından 1 hafta kadar da özgün makale giremedi. Bloga giren ziyaretçiler bu durumdan şikayetçi olur ve siteye bir daha uğramazlar diye düşünüyorum.
Hocam her zaman ne yaptıgınızdan çok işi nasıl yaptıgınız önemli :) Gene imleme siteleri üzerinden örnek vereceğim çunku tam bu konularla alakalı. Digg, reddit duymuşsunuzdur. Burada yapılan her imleme aslında bir tanıtım yazısı niteliği taşıyor. ve bu sitelerin ne kadar Büyük siteler oldugunu görüyoruz hepimiz. Siteden çok link çıkışı vermenin bir zararı oldugunuda düşünmüyorum ayrıca öyle olsaydı bir çok "gerçek Blog" Yani para kazanma vs amacı gutmeyenler bir yere gelemezdi. Ama bakıyorum bazı bloglara adam her yazısında 3-4 link çıkışı yapmış alexa degeri, takipçi sayısı muazzam. Doyurucu bilgi varsa gerisi hikayedr
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
* Sabırsızlık
* görsellerin özenle seçilmemesi
* hit için zaman zaman konsept dışına çıkmak
* Reklam platformları ve sitemiz ile ilgili olmayan bültenler paylaşmak.
* Ve güncelliğini sağlayamamak.
1 kişi bu mesajı beğendi.